velmi po tom nejdu pokial mam informacie. detektor by si uz musel mat naozaj velmi napadne. ale zase uz sa stalo ze jedneho nasho zakaznika presviedcali ze ma antiradar s tym ze ukazoval na celke sklo na nejaku kameru na nocne videnie ci co to bolo (v tej dobe nemal v aute vobec nic). proste sem tam sa nejaky iniciativny najde ale v globale im je to jednommira píše:jaka je realna zkusenost z provozu na Slovensku? trochu jsem se toho ted snazil vsimat a par AR jsem za sklem normalne videl. nezda se mi, ze by si z toho domaci neco delali.. ??
Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
zajimave, netvrdilo na zacatku teto restrikce nacalstvo vasi policie, ze se na to bude soustredit?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
hm uz sa nepamatam ale skor stale hovoria ze sa pojde po piratoch a rychlosti a pod.
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je jim to v SK šumák... Víc než kde jinde se právě v SK lze na všem domluvit na místě
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že mi známej ze Španělska před časem říkal, že u nich je to už také legální...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Presne, je to jedna z veci co nam mozete zavidietřidičBOB píše:Je jim to v SK šumák... Víc než kde jinde se právě v SK lze na všem domluvit na místě
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
merlin: tak tady to zkousela akorat pardubicka policie ve spolupraci s tamnim magokastratem. A co mam info, tak to ani nebyla toliko prace policie jako spise magokastratu a nekterych lidi, co se chteli zviditelnit
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hmm, zrovna minuly tyzden ma zastavili SK policajti na hraniciach s madarskom za BA. Jak som videl ze na mna mava, tak som dal dole z okna detektor na sedadlo spolujazdca. Zastavil, pozrel na polozeny detektor, skonstatoval ze by som si mal dat dole tie 4 stare SK dialnicne znamky - ze mi hrozi pokuta a pustil dalej.
E46 325i + E60 550i
Tak, a takhle by to melo vypadat. Poprve domluva a upozorneni, priste vas zastrelime
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte, jak je to teď přesně s pokutou a trestem za rušičku? Tuším původně vyhrožovali pokutou až 100k + řidičák pryč a nedávno jsem viděl jakousi tabulku a tam byla pokuta 5-10k, body žádný a o řidičáku pryč ani zmínka...