Vrazedne jiste , a sic nejsem prazak, pres pragl pojedem, ovsem tempo urci vedouci zajezdu, ovsem nepredpokladam rychlost mensi nez maximalnivojtadub píše:Zapominas, ze my jsme prazaci a tohle se nam nestane. Tempo budeme mit vsichni stejne.. ( Vrazedne )drugster píše:Hele a jste si jisti , ze dokazete vsichni drzet stejne tempo? Vlastne po dalnici to nebude problem. Me jen tak napadlo, ze treba pri vylete na NS jsme jeli radeji o den drive, pac jsme se bali, ze nestacime, a radeji jsme tvorili jakysi lama tym
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
jo to známe takové zájezdy ... jsem se od podobného musel posledně odpojit, páč se ukázalo, že bych musel tankovat asi tak každých 150km
ještě že tourist class mě přijala s otevřenou náručí
Naposledy upravil(a) Arnie J dne stř 02 lis 22:16, celkem upraveno 1 x.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
drugster: A v kolik jedete skrz ? Muzeme se nejak pospojovat.
Ja osobne doufam, ze vic jak 130 nepojedeme.. Kdyztak delam tourist class o jednom voze
Ja osobne doufam, ze vic jak 130 nepojedeme.. Kdyztak delam tourist class o jednom voze
No ted nemam jeste sebemensi tuseni
Musis taky natankovat plnou, a ne jen za 200Arnie J píše:jo to známe takové zájezdy ... jsem se od podobného musel posledně odpojit, páč se ukázalo, že bych musel tankovat asi tak každých 150km
no hele, já mám při vmax spotřebu 30 na sto, takže z prahy do plzně jsem stáhnul půl nádrže to auto žere jako by mělo 400 koní
edit: a to mi ještě ujeli, protože jede, jako by mělo 200
edit: a to mi ještě ujeli, protože jede, jako by mělo 200
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
To se ti pekne konici rozutekli, a ti co zustali jsou pekne nenazrany
Jinak me to ted zere pri Vmax asi podobne , no ikdyz spis o neco min
Jinak me to ted zere pri Vmax asi podobne , no ikdyz spis o neco min
Já se do tourist class přidám taky. S 4° převodvkou žere na dálnici moje brambora jak malý tankvojtadub píše:drugster: A v kolik jedete skrz ? Muzeme se nejak pospojovat.
Radši budu pálit benzín na okruhu než na dálnici. Z třicátého pátého km to je na okruh necelých 70 km což se dá pohodovou jízdou za hoďku stihnout.
Pry asi jo. Je to fakt morbidni Ale pokud by se odhlasovalo treba hodinovy posunuti, vubec bych se nebranil ze
OK tak sraz na 35km 6:30 - 7:00
Teď jsem koukal na seznam přihlášených a 1/3 všech aut jsou BMW
Teď jsem koukal na seznam přihlášených a 1/3 všech aut jsou BMW