Telefonologie
Re: Telefonologie
bob: s iOs5 se ta pohotovostní obrazovka trochu změnila, maily, zpravy atd ukazuje i kalendař a když ne tak si vytáhneš notifikační lištu zeshora, takže už nedělám ani jailbreak kvuli kalendáři atd, dá se říct že mi to vyhovuje, mohlo by se to ještě vylepšit, ale už nemusim kalendař rozklikávat, jen stahnu lištu a vim
SSS - vdechne tě do života
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Tak změna.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
gratuluju, vitej v klubu At jsi spokojeny...par neduhu to ma, ale celkove moc prijemna vec
- Volivovej volej
- Mistr volantu
@ Caddy>
Díky. Telefon, co by neměl pár neduhů, jsem ještě nevlastnil (a pro vtipálky Mušího formátu: ne, ani iPhone by takovým telefonem nebyl ), takže jsem celkem v klidu. Seznamujeme se. Je to po čtyřech letech se Symbiany pořádná změna.
@ řidič Bob>
A co jiného? Snad ne Samsung...
Díky. Telefon, co by neměl pár neduhů, jsem ještě nevlastnil (a pro vtipálky Mušího formátu: ne, ani iPhone by takovým telefonem nebyl ), takže jsem celkem v klidu. Seznamujeme se. Je to po čtyřech letech se Symbiany pořádná změna.
@ řidič Bob>
A co jiného? Snad ne Samsung...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
A to má jako místo té N8 nebo jako druhej nebo jako vlastně na co? Proč to děláš?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Línej Volej: Samsung nemá model s HW klávesnicí...ale obecně rozhodně raději Samsung než THC
Snad se zítra dostanu do mobilkrámu a pořídím si už konečně iP4S a k němu nějaké slušivé pouzdro od LV
Snad se zítra dostanu do mobilkrámu a pořídím si už konečně iP4S a k němu nějaké slušivé pouzdro od LV
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Do Samsungu bys mě teda neukecal ani vomylem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já měl SGS1 a po cca 14ti dnech to muselo z domu a řekl jsem si, že už nikdy! Pak jsem prošel asi pěti telefony a kamarád si koupil SGS2...dlouho jsem se bránil se na to jenom kouknout a jednou v hospodě jsem se k tomu odhodlal a druhej den jsem to koupil. Od té doby to používám jako hlavní foun a spokojenost - žádné sekání, čekání a tak... Androida jsem tam stříknul 2.3.5 a no problem! Ten Nexus, co byl teďkonc představen, se mi už zase moc nezamlouvá...ale uvidíme
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time