Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Ale tak co, reklama je placena, takze pohoda
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Jakou formou bude prosím řešeno stravování?
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Od maminky nafasuj řízek s okurkem na oběd, od babičky buchty a jablíčko na svačinu, od tatínka pětikilo na benzín a můžeš vyrazit
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vavris: na listině aut jsem zahlédl i EVO, takže asi dorazí i Sascha Guiseppe Spataro - a v tom případě se v protisměru bude jezdit určitě
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V areálu okruhu je stánek s občerstvenímvasco píše:Jakou formou bude prosím řešeno stravování?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Trať přes den případně upravíme. Otočíme směr nebo se úplně změní.Vavris píše:a bude se jezdit i v protisměru? Z poměr pravých/levých zatáček mi přijde, že pojedu domů s drátama na levé straně auta
Uvidíme jak nám půjde ježdění
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Zapominas, ze my jsme prazaci a tohle se nam nestane. Tempo budeme mit vsichni stejne.. ( Vrazedne )drugster píše:Hele a jste si jisti , ze dokazete vsichni drzet stejne tempo? Vlastne po dalnici to nebude problem. Me jen tak napadlo, ze treba pri vylete na NS jsme jeli radeji o den drive, pac jsme se bali, ze nestacime, a radeji jsme tvorili jakysi lama tym
Zaslechl jsem něco o cateringu, takže pohodavasco píše:Jakou formou bude prosím řešeno stravování?
Ain´t nobody got time for that
Jj, taky se těším na nějaký finger food, lanýže, sushi, čokoládové fontány, hento toto...
řidičBOB píše:Vavris: na listině aut jsem zahlédl i EVO, takže asi dorazí i Sascha Guiseppe Spataro - a v tom případě se v protisměru bude jezdit určitě
Ain´t nobody got time for that