Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
kdy už od Řeků bude zakoupen nějaký ostrov jako trestanecká kolonie? Nechce-li tu někdo slušně žít, tak bychom měli mít možnost jej legálně někam vystěhovat a aby nebyl zbaven občanství a vyhozen do ciziny, kde ho nikdo nechce a navíc by to byl problém, tak takové malé České odkladišťátko trochu dál od břehu. na břehu cvičící středisko armády.
Slow and serious
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Škoda Řeckých ostrovů. Už jsem tu navrhoval ostrov Novaya Zemlya na severu Ruska. Žádný ploty, žádná armáda. Měli by tam absolutní svobodu.KoPP píše:kdy už od Řeků bude zakoupen nějaký ostrov jako trestanecká kolonie? Nechce-li tu někdo slušně žít, tak bychom měli mít možnost jej legálně někam vystěhovat a aby nebyl zbaven občanství a vyhozen do ciziny, kde ho nikdo nechce a navíc by to byl problém, tak takové malé České odkladišťátko trochu dál od břehu. na břehu cvičící středisko armády.
Perlička. Včera měl můj černý bratranec nastoupit do výkonu trestu na 65dní za nedokončené veřejně prospěšné práce (z 220h jich udělal 90h. Zbylo 130h, takže to dělí dvěma a na tolik dnů jde sedět). Nevzali ho, jelikož neměl občanku (už jich měl 9 nebo kolik, pokaždé ztratil). Tak jí jel nechat s tetou udělat, ta to musela zaplatit a pak byl dohodnutej se strejdou, že ho tam odveze. No a debil se ztratil a nikdo o něm neví. Předpokládám, že místo 65dní si tam pobude asi o něco díl.
Návrh. Co místo občanek označkovat cigány stejně jako byly židi? Čísílkama?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jeden ze života:
Skinheadi bijí Romy.
Opodál stojí hlouček policistů a nic nedělají.
Bitka skončí, Romové leží na zemi, skini jdou na pivo.
Nesmělý čumil se ptá policistů: "Proč jste nic neudělali?"
Dostává odpověď: "My jsme se nemohli rozhodnout jestli pomáhat nebo chránit."
Skinheadi bijí Romy.
Opodál stojí hlouček policistů a nic nedělají.
Bitka skončí, Romové leží na zemi, skini jdou na pivo.
Nesmělý čumil se ptá policistů: "Proč jste nic neudělali?"
Dostává odpověď: "My jsme se nemohli rozhodnout jestli pomáhat nebo chránit."
asi budeš muset na přezkum k rasovému komisařiPsycho vlk Wolf píše: Včera měl můj černý bratranec nastoupit do výkonu trestu
Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Není naší krve. Nikoho z rodiny. Je adoptovaný ze Slovenska (tehdy ještě ČSSR)Pickuper píše:asi budeš muset na přezkum k rasovému komisařiPsycho vlk Wolf píše: Včera měl můj černý bratranec nastoupit do výkonu trestu
v tomto případě jest nezbytné, aby ses veřejným prohlášením distancoval od čehokoliv související s životem a činností toho negra Nicméně chápu, že některé okolnosto člověka zaskočí. Na základě svých výzkumů jsem dospěl k názoru, že maželka by mohla pocházet z rodu a krve nejspíše nějakejch maďarskej židů Proto k vánocům dostane DNA test původu
Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Picku a co se stane, když se to potvrdí? Já na toho negra seru. Ať tam klidně shnije. Líto mi ho nebude...za to co dělal a dělá doma.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Volá do rádia chlapeček ,,K smrti nenávidím ostatní rasy! Jsem rasista?"
A hlasatel se vážně zamyslí: ,,To je složitá otázka, pokud jsi Žid, tak jsi správně ortodoxní, pokud jsi Muslim, tak jsi pravý Mujahedin, pokud jsi Japonec, tak jsi vlastenec a patriot, pokud jsi černoch, tak jsi nevinná oběť bílého teroru, ale pokud jsi běloch, tak jsi ZASRANÁ FAŠISTICKÁ SVINĚ !!
Smutná pravda
A hlasatel se vážně zamyslí: ,,To je složitá otázka, pokud jsi Žid, tak jsi správně ortodoxní, pokud jsi Muslim, tak jsi pravý Mujahedin, pokud jsi Japonec, tak jsi vlastenec a patriot, pokud jsi černoch, tak jsi nevinná oběť bílého teroru, ale pokud jsi běloch, tak jsi ZASRANÁ FAŠISTICKÁ SVINĚ !!
Smutná pravda
no hýkat nadšením přirozeně nebudu, ale z baráku ji za to taky nevyženuPsycho vlk Wolf píše:Picku a co se stane, když se to potvrdí?
Niko nadžanel ko kerdža