Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Tak jsem právě poslal peníze, doufám že bude tak krásně jako bylo dneska, to by byla paráda
rotaryhead.....Mazda RX-7 FD
To by šlo, i když je to vcelku brzo, možná nakonec pojedem solo, záleží, jak vstanemJacík píše:Dal bych sraz na benzince za Svitavama, Deli a případně další Ostraváci to budou mít po cestě a nebudou muset zbytečně zajíždět do Svitav, pro vás taky bez zajížďky, akorát nepojedete podle cedulí na Hradec, ale jinudy, časově ještě drobek ušetříte...Arnie J píše:Jo, to zní jako rozumný plán ... 7:00 Globus, 8:00 Svitavy (btw., kde tam?)
49°47'22.559"N, 16°28'56.429"E
http://mapy.cz/#x=16.483741&y=49.786290 ... %9Bjak&u=m
Ještě v létě to byl Slovnaft, teď se to jmenuje Gulf nebo Guif nebo tak nějak... Na kruháči v SY pojedete rovně (na Hradec jsou cedule doleva) a hodí vás to na konci Svitav na velkou křižovatku, z které je ta benzinka vidět. Nezabloudí snad ani vasco
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
To by šlo, proberu to se zbytkem co od nás z města pojede a nejsou zde přihlášeni, ale viděl bych to jako fajn místo i časJacík píše:Dal bych sraz na benzince za Svitavama, Deli a případně další Ostraváci to budou mít po cestě a nebudou muset zbytečně zajíždět do Svitav, pro vás taky bez zajížďky, akorát nepojedete podle cedulí na Hradec, ale jinudy, časově ještě drobek ušetříte...Arnie J píše:Jo, to zní jako rozumný plán ... 7:00 Globus, 8:00 Svitavy (btw., kde tam?)
Ještě v létě to byl Slovnaft, teď se to jmenuje Gulf nebo Guif nebo tak nějak... Na kruháči v SY pojedete rovně (na Hradec jsou cedule doleva) a hodí vás to na konci Svitav na velkou křižovatku, z které je ta benzinka vidět. Nezabloudí snad ani vasco
Ain´t nobody got time for that
-
- Autoškolák
jaktože tady nikdo neplánuje odjezd z Prahy? Ostraváci vás upe převálcovali,styďte se!
Simonko, uz to tady nejak placame dohromady, ale nikdo se neozyva. Uz nahore padl plan na 35 km D11 mezi 7.30 a 8.00. Na to ja rikam klidne.
A jeste dodam, ze nemam problem se srazit nekde v praglu - Cernak ? Jizni spojka ?
Edit: Jsme prej dva zatim z prahy
Pripojis se tedy k nam ?
A jeste dodam, ze nemam problem se srazit nekde v praglu - Cernak ? Jizni spojka ?
Edit: Jsme prej dva zatim z prahy
Pripojis se tedy k nam ?
Naposledy upravil(a) vojtadub dne úte 01 lis 23:37, celkem upraveno 1 x.
já bych i možná jel, ale v sobotu mám dopoledne nějaké věci, tak můžu jet tak kolem poledne , ale asi se mi nebude chtít
vasco píše:
Já s tím časem problém nemámmetaljohn píše:To by šlo, i když je to vcelku brzo, možná nakonec pojedem solo, záleží, jak vstanemJacík píše:Dal bych sraz na benzince za Svitavama, Deli a případně další Ostraváci to budou mít po cestě a nebudou muset zbytečně zajíždět do Svitav, pro vás taky bez zajížďky, akorát nepojedete podle cedulí na Hradec, ale jinudy, časově ještě drobek ušetříte...Arnie J píše:Jo, to zní jako rozumný plán ... 7:00 Globus, 8:00 Svitavy (btw., kde tam?)
Citroen ZX 1.4i
za mne OK budu tam, v zadní části na parkovišti pro kamiony, kdyžtak tel. 734399011Vavris píše:vojtadub&bambus: Takže na 35.km D11 na OMV okolo 7.45 - 8.00?