budou se střídatřidičBOB píše:a tihle dva budou deštník nebo hostesky?
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Chichi vtipálci...
v kolik hodin to začíná? myslím, že to nikde nebylo zmíněno
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
a ještě by chtělo říct, jakou se tam pojede bránou, protože jsou akce kde se jezdí tou přes trať a kdo nepřijede třeba do 10ti tak má smůlu a nedostane se tam .-)
Tak by mě zajímalo jak to bude na tejto akci
Tak by mě zajímalo jak to bude na tejto akci
SSS - vdechne tě do života
Chteli bychom se sejit nekdy v rannich/dopolednich hodinach (cca v 9 hod) a mit k dispozici okruh jen pro nase jezdeni az do vecera (cca 17 hod). Jezdit se bude za kazdeho pocasi, takze at uz bude jakkoli, bude to dobra prilezitost poznat hraniceArnie J píše:v kolik hodin to začíná? myslím, že to nikde nebylo zmíněno
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Hele prazaci, co takhle se nekde srazit a dojet tam spolecne ?
prijde nejake potvrzeni, ze jsem zaplatil? pripadne jak se pozna, ze ja jsem ja ?
Me do tedka zadny potvrzeni nedoslo, naivne doufam, ze je vse ok.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Něco jako, že muj tata neni muj tata?PeTr7650 píše: pripadne jak se pozna, ze ja jsem ja ?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Komu neprislo, ze je nejaky problem, probehlo to v poradku Ale reknu jeste kolegovi, aby vam (tedy vsem) poslal formalni potvrzeni, ze je vse v poradku a budeme Vas cekat s otevrenou naruciPeTr7650 píše:prijde nejake potvrzeni, ze jsem zaplatil? pripadne jak se pozna, ze ja jsem ja ?
Kazdeho prihlaseneho snadno pozname podle jmena, mailu, auta, take cisla... Tech udaju je dost, nebojte.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n