Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: Telefonologie

Příspěvek od šmoula »

To ej to, že nevím jestli to 100% využiju. Používal bych to večer k telce, když bych nechtěl bejt na velkym počítači a zároven nechtěl mít notas na kolenou, protoze me stve jak to hřeje. Potom na takové to rychlé odepsání na mail/pracovní mail, když jedu do zahraničí tak abych byl schopen odepsat na maily a tak a nemusel sebou tahat notas.
2.0i 107kW
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

to snad můžeš udělat i z iP... Z iPadu nebo Galaxy to bude sice pohodlnější, ale nejsem si vůbec jistý, zda o tolik, kolik je cena těch zařízení.
Back to basics.
Příčina -> následek
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

šmoula: Tak na tohle jednoznačně iPad, sám si ho možná taky naježím... :-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

smoula: ac taham notes furt vsude a vzdy, koupil jsem si k nemu Asus eee pad Transformer. zatim pouzivam spise na volnocasove aktivity, emaily, IM, web, filmy atd ruzne na letistich, v letadlech, po vecerech apod a je to neskutecne pohodlnejsi nez ten notes. vcera jsem na tom dokoncel editoval nejaky dokument, psalo se mi na tom docela dobre. jen si musim sehnat jinou klavesnici, ta standardni je moc velka, nezbyva dost mista na zobrazeni textu.

vyhodou je, ze se k tehle potvore da koupit externi klavesnice, ktera slouzi jako dockin station s pridavnou baterkou. clovek tak ziska USB port, vydrz okolo 9 hodin a v podstate to zastoupi notes.

jeste jednu vec, vybiral jsem mezi Galaxy Tabem a timto Asusem a zvitezil Asus. ma navic ctecku miniSD karet, takze je bez problemu rozsiritelna pamet a je vyrazne levnejsi. zase v sobe name tlf. modul, takze pri pripojeni k webu je zavisly na externich zdrojich.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

No nechám si to projít hlavou. Ježura je cca až za 2 měsíce :-)
2.0i 107kW
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Volivovej volej píše:Čím chceš telefonovat? :-O Chci říct - kdy ti mám vrátit N82? :D
Telefonovat jde čímkoliv. S E72 mám především ten problém, že mi cca jednou týdně hlásí nedostatek paměti při netování. Zatím se mi to stalo vždy v nejméně vhodný okamžik :-/
2.9T RWD
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

To chce iPhone... :-D
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

mmira: takže taháš NTB i tablet? :D Tak to dává smysl :D
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Před týdnem jsem si koupil GalaxyTab a to hlavně kvůli velikosti. Je to přiměřeně velký a tenký. Převedl jsem tam všechny maily a práce s tím je mnohem lepší. Mám to s 3G modulem, takže nepotřebuju ani wifinu. vydrží mi to v pohodě cca 2 - 3 dny.
Kolega má toho Transformera s klávesnicí a je to v podstatě velmi podobné zařízení, akorát ta výdrž je hodně dobrá, protože "tablet" se z klávesnicového doku se to nabíjí. Zase na druhou stranu je to větší (s tou klávesnicí už o dost) a hmotnostně je to daleko nad noťasem :-(
Takže - chce si to osahat a určit priority.
iPad jsem vyloučil kvůli tomu, že jsem to chtěl jako preacovní nástroj a u těchto jablečných produktů mne hrozně sere, že na pohotovostní obrazovce jsou ikony a ne třeba kalendář, který mi ukazuje přístí události, nejsou tam emaily, atd. Prostě ťuknout na ikonu a pak se to wotewře - na to já seru! :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

EF: taham, co uz. jako notes mam pracovni stanici, takze vydrz na baterie je dost bidna. chci-li tedy byt online, musim mit neco jineho.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět