Telefonologie
Re: Telefonologie
Joha, takže za 7hodin budeš online?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Když mi všeckny vlaky pojedou včas tak, jak mají, tak se snad do sedmi hodin vmáčknu.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Takže abych dostal soubor do telefonu musím mít jeho kopii v PC a navíc musím být na wifi. případně si to poslat mailem. Jo, to dává smysl -abych dostal soubor z 1 zařízení do zařízení 10cm vzdáleného, je třeba a) mít v pc kopii, b) nechat soubor projít internetem nebo ještě líp přes X mail serverů... trochu jak u bláznů, když už v 2000 měly telefony file system a BT funguje.vasco píše:Ale to není vůbec žádná pravda. Pokud bychom to chtěli dělat tak krkolomně, tedy tiskem do PDF z prohlížeče na PC, tak mě napadají dva jednoduché způsoby - vytisknu to PDF do složky, kterou mám synchronizovanou s iTunes, pokud by byl iPhone zrovna v nabíječce, synchronizuje se to automaticky přes wifi do telefonu, pokud ne, tak ho jen připojím ke kompu a v iTunes kliknu na synchronizovat, takže je to vyloženě otázka dvou kliků, kdo by chtěl vynechat iTunes, pak Mail -> nová zpráva -> přiložit -> odeslat, čtyři kliky.ExFun píše:do macu ano, ale to přeposílání do iP nějak vohryzek zapomněl implementovatvasco píše:No vzhledem k tomu, že PDF je implementováno na macu do každé druhé aplikace, tak zrovna toto je otázka dvou tří kliků...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
úžasné. Kvůli tomu, abych vyřešil specifickou pořebu, nainstaluju si do iP 2 aplikace a pak udělám za x minut to, co na PC udělám za zlomek časuvasco píše:Jinak pro iPhone je app mapy.cz, kde jsou, stejně jako na webové verzi, názvy zastávek...
Asi na FB zase otevřeme otázku efektivity Apple uživatelů
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
já ho chtěl od O2 a ten ho nenabízí zatim, tak na to asi jebu
SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nějak se kyslíci nedomluvili s moštárnou a zatím se prodej v okysličených prodejnách neplánuje
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
prej se to snad změní za pár měsíců, tak hold počkám a kdyžtak IP5 za rok
SSS - vdechne tě do života