Herní auto simulátory - XBOX, PS,PC
Moderátor: řidičBOB
Re: Herní auto simulátory - XBOX, PS,PC
Hmm, tak já to jdu ještě naštudovat
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To jsem právě někde čet, že když něco jede ve FullHD, takže to má míň detailůkarelpipa píše:pokud mam mluvit jen o rozlišení her, tak FullHD nemá skoro žádná. hlavně multiplatformový tituly ne. GT5 sice má FullHD, ale akorát je víc vidět, že museli někde hodně šetřit na detailech. (sám sem do nedávna používal CRT Nokii a stačilo mi to)
To ani nemám v plánu Ta telka bude hlavně pro PS, víceméně pro nic jinéhošmoula píše:A rozhodně bych nebral 3D telku
tak ale zase 3D hry nezahraješ
akoat neni LED jako LED. je pravy led a toto co davas jako odkaz je takovy fejknuty LED. Ty co si na LED hrajou maji sice LED, ale stale to je podsvicene trubicemi akorat jsou z led. Tedy princip jako bezne LCD akorat trubice sviti na zaklade trosku jineho principu. Rozdil v obraze mezi timto a beznou LCD je nulovy. Jinak LED televize s podsvicenim pod celou plochou stoji preci jenom vice a clovek je povetsinou pozna uz proto, ze jsou ultra tenke.acer.t píše:já koukám po 40" SAMSUNG UE40D5500
Jinak 3D televize jsou fajn i ty pasivni, akorat nestihaji prevadet 2D obraz v realnem case, ale fotky umi prepocitat pekne
No nevím jak tebe, ale mě po chvíli čumění na 3D obraz začne bolet hlava, takže já bych 3D hry opravdu nehrál. Navíc 3D telky v dnešní době nejsou nic extra. Radši si zajdu do IMAXuAlex.. píše:tak ale zase 3D hry nezahraješ
2.0i 107kW
nvm, že nějaké na PS3 jsou Já hlavně potřebuju volant na GT5 a jsem v klidu Tak ještě s Guilem vyklepnu Zangiefa a jsem spokojenejAlex.. píše:tak ale zase 3D hry nezahraješ
no, já 3D nesnáším, do IMAXu bych nikdy nešelšmoula píše:No nevím jak tebe, ale mě po chvíli čumění na 3D obraz začne bolet hlava, takže já bych 3D hry opravdu nehrál. Navíc 3D telky v dnešní době nejsou nic extra. Radši si zajdu do IMAXuAlex.. píše:tak ale zase 3D hry nezahraješ
Přitom bys byl v brejličkách před telkou k sežrání