Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Deli
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Deli »

Tak každej neni na základce hned stoprocetní :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

To sice asi ne, jenže zrovna tyto hodnoty jsou tak otřesitelné v samotných základech... Stačí jeden úspěšnější tenista a ještě oblíbenější zpěvák - a už moje srdce patří jiné otčině. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

=)) =)) =))
Obrázek
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Volivovej volej píše:Tak začátek to je, no... i když ta obhajoba trochu kulhá. Co bychom si bez úspěšných sportovců a lamače dívčích srdcí Kluse počali...

Navíc Bieber je Kanaďán.
kdo je ten Klus nebo Kluse?

Kdybych si teď mohl vybrat místo narození, bez jakýchkoliv vazeb, tak sídlím o kousek jinde, ale takto jsem moc rád, že na mě ČR vyšla a běda pogromářům, kteří to s mou vlastí budou myslet zle. Brusel už se třese :D :D :D
Slow and serious
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

SS divize DAS ROM
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

KoPP píše:
Volivovej volej píše:Tak začátek to je, no... i když ta obhajoba trochu kulhá. Co bychom si bez úspěšných sportovců a lamače dívčích srdcí Kluse počali...

Navíc Bieber je Kanaďán.
kdo je ten Klus nebo Kluse?
Volivovej volej
Mistr volantu

Jinak tedy nevím, jak mám být rád za to, že jsem narozený v ČR. Kdybychom byli Rakousko, tak budu rád, že jsem narozený v Rakousku? Budu hrdý na to, že jsem se narodil v BRD, pokud by Böhmen byl jedním z Bundeslandů? Nevím, na mě tohle nějak neplatí. Jen za minulé století, což, považme, je velice krátká doba, jsme stihli změnit hranice i státní příslušnost pětkrát. Většina z nás, předpokládám, je narozená ještě v ČSSR, což byl vlastně docela jiný stát, než ve kterým žjeme teď. Pokud prohlásím, že jsem Čech, pak tím můžu myslet tak maxiálně historické území Čechy, které tu bude pořád, ale ne ČR, která je tu 18 let a za dalších 18 už vůbec být nemusí. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

tak jasně, že historické území...........národní hrdost musí bejt, a nic na tom nemění fakt, že jsme historicky vodjakživa byli a vždycky budem v nejlepším případě občany druhé kategorie :ymhug:
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Jó, na to se mělo myslet dřív, než jsme se začli tak tvrdohlavě bránit po všech stránkách výhodné germanizaci. B-)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Volivovej volej píše:Jó, na to se mělo myslet dřív, než jsme se začli tak tvrdohlavě bránit po všech stránkách výhodné germanizaci. B-)
+1

jenže ono by se stejně po WWII nějak nasilně odlučovalo na popud nějakých idiotů...

a vůbec, co by tady zdejší řekli na pokračování Monarchie?
Slow and serious
Odpovědět