Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
nešní služebka: III/324 z Nechanic až na I/32 = mňamka, i dále po III/275 a I/16 až do ME to nebylo od věci, pak kousek děs běs a potom zase rally po III/239 až do LN....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
btw, 509km= 62litrů, moc sem se stím nemazlil....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://zpravy.idnes.cz/pri-nehode-na-ce ... zpravy_cem zavodnik asi cetl forum
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Mám oblíbenou krátkou trasu z Dolních Břežan na Zbraslav a zpět. Je tam krásný čistý asfalt a pěkné zatáčky. Bohužel není vidět na jejich výjezd....no ono někdy není vidět ani jejich střed. Takže kdo to tam nezná, tak vjíždí do zatáčky naslepo.
http://maps.google.cz/maps?saddr=%C5%A0 ... 7&t=m&z=14
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
potom co je opravena perfektní po 3 ráno tam jezdí minimum autPsycho vlk Wolf píše:Mám oblíbenou krátkou trasu z Dolních Břežan na Zbraslav a zpět. Je tam krásný čistý asfalt a pěkné zatáčky. Bohužel není vidět na jejich výjezd....no ono někdy není vidět ani jejich střed. Takže kdo to tam nezná, tak vjíždí do zatáčky naslepo.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Teď jsem tam viděl pozdě večer lítat Subaru WRX, jel v protisměru a mělo to zatraceně dobrej zvuk, to bych od Imprezy ani nečekal
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
A to já jo, ty boxery maj fantastickej zvuk
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Jak už bylo psáno výše kdo to má blízko k okolí seče nechť neváhá, asfalt je tam na dost místech úplně novej, sem tam rozbitej ale dá se to přežít. Neříkám, určitě je u nás spousta a spousta lepších cest, ale pro nás z okolí je to dobrý. Se civicem jsem tam jezdil často ale tomu autu prostě chyběl výkon, mazdu jsem ještě nezkoušel, na to se chystám příští rok.
rotaryhead.....Mazda RX-7 FD
Trojúhelník Telč, Dačice, JH je tu už zmíněný, tam jsem se něco nalítal .
Mám hodně rád komplet starou silnici Benešov - Pelhřimov. Svýho času jsem tam byl v pátek odpoledne na dojezd rychlejší než tatík, kterej jel po dálnici .
A potom moc fajn silnice Pelhřimov - H. Cerekev - N. Ves - Telč (možno pokračovat na JH, Dačice atd.). Anebo druhá varianta Pelhřimov - Počátky - Studená - Telč. Obvzlášť úsek Studená - Mrákotín je krásnej a trochu záludnej (pár lidí už tam skončilo v lese).
Jedna historická fotka
Mám hodně rád komplet starou silnici Benešov - Pelhřimov. Svýho času jsem tam byl v pátek odpoledne na dojezd rychlejší než tatík, kterej jel po dálnici .
A potom moc fajn silnice Pelhřimov - H. Cerekev - N. Ves - Telč (možno pokračovat na JH, Dačice atd.). Anebo druhá varianta Pelhřimov - Počátky - Studená - Telč. Obvzlášť úsek Studená - Mrákotín je krásnej a trochu záludnej (pár lidí už tam skončilo v lese).
Jedna historická fotka
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
u Ostravy okolo Dobroslavic a Háje u Opavy je zajímavá cesta s příjemnými zatáčkami, není zrovna snadná, ale o to zábavnější. Většinou je dost úzká, ale v noci na ní není provoz. Asfalt je na dost místech solidně rozbitý a v zimě se některé části neudržují, čímž je o to zajímavější.
další velmi zajímavá cesta je ze Šternberka na Rýmařov po 445 přes Huzovou. Cesta je to hodně úzká a fest rozbitá, ale stojí za to. Kvůli vícerým zlomům v silnici silně doporučuji projet dvakrát pomalu a až pak rychle. Provoz zde téměř není, hlavně od Huzové do Stránského.
pro dobrodružně založené jedince, jako jsem já, doporučuji silnici 370 z Dolní Libiny do Rýmařova hlavně v zimě v noci ve vánici
u Zlína je velmi zajímavá silnice 490 směrem na Biskupice. Na kopci nad Biskupicemi je pak jakési staré letiště (bod B), kde jsme si v zimě užívali spousty zábavy. Dostat se tam ale je problém, pokud nemáte pořádné zimní gumy, např. Barum Polaris 2 nebo Matador MP59 (na ML400 CDI, i.e. 4x4) se ukázaly jako naprosto nepoužitelné, protože cesta vede fest do kopce a nikdo se o ni nestará.
další velmi zajímavá, i když hodně, ale hodně fest rozbitá je cesta od Žeranovic do Zlína na Mladcovou. Nikdy jsem tady nepotkal ani jediné auto a pokud mě paměť neklame, je to jedna ze dvou cest (spolu s 490 od Biskupic) do Zlína, kterou nesledují stacionární radary (zde je otázka, jestli měří rychlost, nebo sledují, kdo do města přijíždí, protože jsou fakt skoro všude).
další velmi zajímavá cesta je ze Šternberka na Rýmařov po 445 přes Huzovou. Cesta je to hodně úzká a fest rozbitá, ale stojí za to. Kvůli vícerým zlomům v silnici silně doporučuji projet dvakrát pomalu a až pak rychle. Provoz zde téměř není, hlavně od Huzové do Stránského.
pro dobrodružně založené jedince, jako jsem já, doporučuji silnici 370 z Dolní Libiny do Rýmařova hlavně v zimě v noci ve vánici
u Zlína je velmi zajímavá silnice 490 směrem na Biskupice. Na kopci nad Biskupicemi je pak jakési staré letiště (bod B), kde jsme si v zimě užívali spousty zábavy. Dostat se tam ale je problém, pokud nemáte pořádné zimní gumy, např. Barum Polaris 2 nebo Matador MP59 (na ML400 CDI, i.e. 4x4) se ukázaly jako naprosto nepoužitelné, protože cesta vede fest do kopce a nikdo se o ni nestará.
další velmi zajímavá, i když hodně, ale hodně fest rozbitá je cesta od Žeranovic do Zlína na Mladcovou. Nikdy jsem tady nepotkal ani jediné auto a pokud mě paměť neklame, je to jedna ze dvou cest (spolu s 490 od Biskupic) do Zlína, kterou nesledují stacionární radary (zde je otázka, jestli měří rychlost, nebo sledují, kdo do města přijíždí, protože jsou fakt skoro všude).
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW