Mereni - recidiva za rychlost

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Mereni - recidiva za rychlost

Příspěvek od ExFun »

A kdyby si nechal papíry "hrdinsky" vyprat, tak by rychlá jízda po obci byla ok?
Back to basics.
Příčina -> následek
saline
Adept autoškoly

Příspěvek od saline »

2 ExFun: Ted nerozumim, "vyprat" ? Kde je perou, v cistirne? :))

2 goes: Tobe se nikdy nestalo, ze jsi ve 2h rano spechal a jel si v obci 80km/h?Kdyz ma obec nekolik set metru, temer vsude vidis, tak porad brzdis a zrychlujes?I kdyby to tak nebylo, neocekavam, ze to tady prasknes, kdyz tvoje renome je jen vsude prudit, ze te to bavi...
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

saline píše:Myslel jsem, ze kdyz me poznaji na fotce, tak osoba blizna ja takova na hrane :) Takze proste tvrdit, ze jsem ja neridil, ze mam patrne dvojnika atd. I kdyz bude jasne, ze to jsem ja?
Jo takhle... Jestli se toho bojíš, tak až přijde předvolání, dej jim svoje vyjádření písemně a pokud jim to nebude stačit, dát nějakýmu kamarádovi plnou moc z důvodu třeba tvojí náhlé cesty do zahraničí, ať to zajde vyřídit. Za nějakej mírnej bakšiš Ti tam někdo skočí, ne? :-) Ale já měl kdysi to samý, z fotky bylo jasně poznat, že jsem to já, dokonce jsem tam nakráčel ve stejné mikině, kterou jsem měl na fotce a v pohodě prošlo :-)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

saline: 80 na 50tce veru nejezdim, nerikam, ze bych jel 50. navic kdyz uz tak jedu, tak jen tam, kde vim, ze nic podobneho nehrozi. Nicmene chapu, ze pro lidi jako ty bude tezko pochopitelne to, ze existuji lidi, kteri proste podle limitu jezdi i v noci. No nic, nakonec se z toho stejne dostanes a budes hrat pred kamosema tvrdaka, jak si se vsemi vyjebal a ze jsi mel stazene pulky uz radeji rikat nebudes... no hrdina no.

fun: ano a aspon by se umel postavit celem k tomu co dela a nebyl by jak ufnukane decko, ktere zlobi a pak se divi.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Jacík píše:
saline píše:Myslel jsem, ze kdyz me poznaji na fotce, tak osoba blizna ja takova na hrane :) Takze proste tvrdit, ze jsem ja neridil, ze mam patrne dvojnika atd. I kdyz bude jasne, ze to jsem ja?
Jo takhle... Jestli se toho bojíš, tak až přijde předvolání, dej jim svoje vyjádření písemně a pokud jim to nebude stačit, dát nějakýmu kamarádovi plnou moc z důvodu třeba tvojí náhlé cesty do zahraničí, ať to zajde vyřídit. Za nějakej mírnej bakšiš Ti tam někdo skočí, ne? :-) Ale já měl kdysi to samý, z fotky bylo jasně poznat, že jsem to já, dokonce jsem tam nakráčel ve stejné mikině, kterou jsem měl na fotce a v pohodě prošlo :-)
no myslim, ze by bylo zajimave tu proprat, jak to bylo doopravdy ;) ty znacko zacatku obce ;)
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

No Ty jsi zase chytrej :ymapplause: To co myslíš Ty, nešlo uhrát na osobu blízkou, zastavili mě na místě. Příště kdyžtak trochu popřemýšlej než plácneš hovadinu ;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mi je burt co slo a neslo resit, jenom pamatuju na ty manevry :)
saline
Adept autoškoly

Příspěvek od saline »

goes: me prijde, jako by si v cechach moc nejezdil, kdyby obcas neudelal clovek mensi prestupek, tak nikdy nikam nedojede, nechci rozebirat jaky prestupky, ale nikdy nic zavazneho, nedej boze nebezpecneho, u nas lidi jezdi, jako burani, vubec nefunguji, nekoukaji, ale hlavne, ze se tahnou v levym pruhu 50km/h (kdyz to dobre jde) a mysli si, jak jedou desne bezpecne... ale to je jen zlomek toho, co muzeme videt kdykoli sednem za volant..

u tebe je taky super, ze vlastne kazdeho z dvou radku dokonale znas a presne vis, co se mu honi hlavou, jake ma schopnosti atd. myslim, ze i Vlasta Plaminek se od tebe ma co ucit :D budes se divit, ale i kdybych s nema vyjebal, jak rikas, tak si nebudu pripadat jako frajer, spis naopak, s osobou blizkou nesouhlasim, ale co mam delat? nechat si vzit barak, aby si byl spokojeny? prestat vydelavat, jit pod most? trosku pritazene za vlasy... kor v CR, nejradeji bych se odstehoval..

chapu tvou image, vim, na cem si ji zalozil, uz od dob, kdy jsem chodil pouze jako ctenar na AR, ptz hadat se tam s kazdym, jako tele me fakt nebere, tak jsem te nechapal, ted uz asi vim, ktera mlati, dulezite je, aby si byl spokojeny, chapu, ze uz slevit nemuzes, ptz jsi ten drsnak goes, ktery vse neguje a on je nejlepsi... to tu ctes od kazdeho uz radu let a porad se drzis, na jednu str, mas taky obdiv, ptz kdo by tohle vydrzel, dit je to pruda...
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Goes: nechápu jak souvisí manévry s jedním přestupkem s vyřešením úplně jiného přestupku...
saline
Adept autoškoly

Příspěvek od saline »

Jinak diky za rady, tu osobu me radili i jiny, dokonce z oboru, tak je to asi tutovka, to mame ale zakony :)
Odpovědět