Telefonologie
Re: Telefonologie
to nde? nemá to jinačej rozmíŠtěný čudlítka?
a vůbec naval 6510 dám ti za ni E51 pokud je ten krám teda pořádně funkční.
a vůbec naval 6510 dám ti za ni E51 pokud je ten krám teda pořádně funkční.
Slow and serious
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Budeš si muset nechat opravit vypínací tlačítko, páč teď se to musí zapínat nesluníčkově propiskou. A ty kryty jsou zcela volně prohoditelné. Za E51? Pff... Ale jo, proč ne.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
k.d. (nějakej drát), že vždycky telfl, co mám od Tebe potřebuje pofixovat nějaký tlačítka
Slow and serious
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já ti ale nevím, co s tím ti lidi dělají. Já už to takhle dostávám.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Ale to není vůbec žádná pravda. Pokud bychom to chtěli dělat tak krkolomně, tedy tiskem do PDF z prohlížeče na PC, tak mě napadají dva jednoduché způsoby - vytisknu to PDF do složky, kterou mám synchronizovanou s iTunes, pokud by byl iPhone zrovna v nabíječce, synchronizuje se to automaticky přes wifi do telefonu, pokud ne, tak ho jen připojím ke kompu a v iTunes kliknu na synchronizovat, takže je to vyloženě otázka dvou kliků, kdo by chtěl vynechat iTunes, pak Mail -> nová zpráva -> přiložit -> odeslat, čtyři kliky.ExFun píše:do macu ano, ale to přeposílání do iP nějak vohryzek zapomněl implementovatvasco píše:No vzhledem k tomu, že PDF je implementováno na macu do každé druhé aplikace, tak zrovna toto je otázka dvou tří kliků...
Jinak pro iPhone je app mapy.cz, kde jsou, stejně jako na webové verzi, názvy zastávek...
a my všichni jsme blbci, když nemáme ajfounyCaddy píše:pokud tomu dobre rozumim, mas zrejme iphone a nechas si radeji vse nadiktovatvasco píše:Já vás tak lituju, že furt musíte řešit nějaké telefony hento toto...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Se máme Ale zase je príma, že náš někdo politujeVolivovej volej píše:Navíc kromě toho, že z těch telefonů, co jsme doposud měli, neznamenal žádný špatnou volbu, máme ještě pořád tu výsadu, že si můžeme vybrat, co chceme.
Volejíček: Ty hákuješ? Pojď na ajsko
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To si myslím... zvlášť když to máme tak těžký.Deli píše:Se máme Ale zase je príma, že náš někdo polituje
Né, mně za chvíli jede vlak na Vostravu. Budu tak maximálně na SMS.Deli píše:Volejíček: Ty hákuješ? Pojď na ajsko