Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Volivovej volej
Mistr volantu

Re: Telefonologie

Příspěvek od Volivovej volej »

vasco píše:Ještě něco?
Dokud nás budeš "litovat", pořád bude něco. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Volivovej volej
Mistr volantu

vasco píše:A mimo to mě nenapadá, proč to dělat takhle "složitě", když existuje m.idos.cz nebo rovnou aplikace... :-)
Protože Exfunovo telefon je offline.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

co jaký vybírání??? 8310 Opravená s novou origo baterkou a dokud se neodporoučí, tak mám vybráno, jen je mi jí líto tu cca hodinku telefonování denně, aby se chuderka nerozpadla.

Nějaký ty Vaše displaye a pseudostyly, tssss tenkrát byl design čistý stejně jako funkčnost telefonu - telefonování, SMS, had :D
Slow and serious
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Telefon je on-line, když chci. V tom problém není.

ALe jak jsem řekl, nejezdím MHD. Tudíž jsem si musel vyhledat co a jak. A znal jsem jen adresy, ne kde je jaká zastávka. Dále pak protože jsem tam měl být ráno, musel jsem se na to kouknout den předem, abych věděl v kolik vstávat. A když už mám výsledek v ruce, přijde mi vrchol demence a neefektivity přistoupit k tomu, stylem - aha, takže vstanu v 7 a v 8 na zastávce a druhý den v 8 ještě rozsespalý něco ťukal do nějaké aplikace, abych věděl co a jak dál, když už jsem výsledek měl den před tím v ruce... Taky by se mohlo stát, že než bych něco vyťukal a dostal výsledek, mohl bych propást přestup...

Další věcí je, že kvůli tomu, že 1x ročně jedu MHD, nebudu si instalovat app. Stejně bych za rok netušil, že něco takového mám a rok by tam jen někde zavazela a znepřehledňovala.

P.S. A navíc IDOS situaci nezvládl, protože v danou ranní hodinu ještě z nejbližší zastávky nic nejelo a jeho řešení znamenalo být tam o hodinu dříve nebo později. Pokud jsem ale našel druhou nejbližší zastávku kde jezdí jiný druh MHD, přijel jsem přesně a rychle.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

vasco píše:No vzhledem k tomu, že PDF je implementováno na macu do každé druhé aplikace, tak zrovna toto je otázka dvou tří kliků... :-)
do macu ano, ale to přeposílání do iP nějak vohryzek zapomněl implementovat =))
Back to basics.
Příčina -> následek
Volivovej volej
Mistr volantu

Na tebe, Jencimíre, jsem si právě vzpomněl, když jsem doma zapnul 6510. Panečku, ta je. :x Ale na používání je to už moc dávná historie.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

6510??? to je víc supr jako 8310, dej, vyměň... trochu mě zlobí ta svítící diskotéka, co ten telefon dělá :D

a jinak je pěkné, že si vzpomeneš :x :x
Slow and serious
Volivovej volej
Mistr volantu

To vím, že ta je víc supr. I když v podstatě jen rozlišením displeje, ve zbytku jsou ty dva telefony naprosto identické. :-)

Kukaj. :ymhug:
30102011016.jpg
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

kukám.

:ymhug: :)] :ymhug:

na display sere pes, ale nesvítí to jak diskotéka.
Slow and serious
Volivovej volej
Mistr volantu

Tak si pořiď kryt na 6510, hoď to na 8310 a máš po diskotéce. :-P
Odpovědět