Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Mozna se taky prizenu s dehtoponikama, a rovnou se 140
-
- Autoškolák
ja teda nemám žádné poníky, ale roných 14O koní
ale vyskakuju jen ted vim, co tam budou za auta, stejne jak na serverni smycce, takze stojim nohama na zemi, jsem akorat rada, ze tam bude vic aut v moji kategorii
ale vyskakuju jen ted vim, co tam budou za auta, stejne jak na serverni smycce, takze stojim nohama na zemi, jsem akorat rada, ze tam bude vic aut v moji kategorii
nebudu tam nejslabšim autemaudis píše:já 90 poníků, v plné síle, žádné kulhající.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
kdyby se soutěžilo, kdo dojede s nejslabším, mohl bych dojet alternativně na 55 spřeží, a většina kulhá . některý jsou už mrtvý a jsou vlečeny ostatními. ((
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak u Mohelnice, ale u Moravské Třebové to jde objet po krásné zakroucené silničce s novým asfaltem a s minimálním zdržením oproti té cestě se značkou...charger píše:Pánové sice má být hezky, ale po cestě musíme projet úsekem se značkou povinná zimní výbava. Nemáte někdo nějaké informace, jestli z právního hlediska jde na tomto místě jet legálně i tak na letních (třeba že nebyl splněn materiální aspekt přestupku či tak něco) nebo tam opravdu musí i v deseti stupních být na autě zimáky?
sem s odkazem na mapu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mám přislíbenou účast V12
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Díky za reakce
Jacík: To by mne zajímalo, taky prosím o odkaz na mapy
Jacík: To by mne zajímalo, taky prosím o odkaz na mapy
Ain´t nobody got time for that
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
http://mapy.cz/#x=16.660843&y=49.734179 ... fast%22%7D
Nevím přesně kde ten úsek se značkou začíná... Pokud hned za M.Třebovou, tak uhnout na ten Boršov, pokud až později, tak stačí uhnout na začátku toho rozšíření na 2 pruhy a vyjede se nahoře za tunelem, cca 200m po hlavní a pak uhnout na Koclířov a vyhodí vás to na velké křižovatce, kde už by ta značka platit neměla... Přes ten Koclířov se teď stejně jezdí, protože na hlavní opravují 2 mosty, takže to jako zajížďku nepočítám. Mimochodem minulý týden jsem tudy jel a značky tam nebyly (ale ještě v září určitě jo), tak třeba je tam ani nedají a bude se jezdit na zimních jen když bude sníh, atd., prostě podle toho novýho zákona. Nevidím smysl toho, že by ty značky na cca 1 měsíc sundávali... Samozřejmě ještě ty značky mohl někdo odcizit
Nevím přesně kde ten úsek se značkou začíná... Pokud hned za M.Třebovou, tak uhnout na ten Boršov, pokud až později, tak stačí uhnout na začátku toho rozšíření na 2 pruhy a vyjede se nahoře za tunelem, cca 200m po hlavní a pak uhnout na Koclířov a vyhodí vás to na velké křižovatce, kde už by ta značka platit neměla... Přes ten Koclířov se teď stejně jezdí, protože na hlavní opravují 2 mosty, takže to jako zajížďku nepočítám. Mimochodem minulý týden jsem tudy jel a značky tam nebyly (ale ještě v září určitě jo), tak třeba je tam ani nedají a bude se jezdit na zimních jen když bude sníh, atd., prostě podle toho novýho zákona. Nevidím smysl toho, že by ty značky na cca 1 měsíc sundávali... Samozřejmě ještě ty značky mohl někdo odcizit
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
http://mapy.cz/#x=16.593271&y=49.754090 ... %22%7D&t=r
A tohle je ten úsek s novým asfaltem, pár pěkných zatáček a v podstatě bez provozu...
A tohle je ten úsek s novým asfaltem, pár pěkných zatáček a v podstatě bez provozu...