Herní auto simulátory - XBOX, PS,PC
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Herní auto simulátory - XBOX, PS,PC
Pockaj za chvilu budeme platit ine prachy my manualisti aj v osobakoch za manual
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Gran Turismo mam na PSP, klasika. Zabavi na hodne dlouho, jednoznacne doporucuju.d1.8t píše: Btw. nemáte někdo zkušennosti s Gtran Turismem na PSP GO. Docela přemýšlím, že si to koupím na cesty.
http://bonusweb.idnes.cz/gran-turismo-p ... ecenze_vdp
Už sem se lek, že tu nikdo nebude hájit GT5 Já u GT4 strávil hodně času a nedám na to dopustit, super hratelnost Tak asi už konečně musim koupit PS3, co bych dělal přes vánoce, že?d1.8t píše:Mám odehraný GT1, GT2, GT3 a GT4. Takže GT5 je logická cesta dál. Až se vrátim na vánoce domů asi pro to skočim do obchodu.
Btw. nemáte někdo zkušennosti s Gtran Turismem na PSP GO. Docela přemýšlím, že si to koupím na cesty.
Caddy píše:takovy prachy to stoji a ma to manualšmoula píše:Nicméně pro xboxisty, nemít volant co mám, tak asi uvažuju o tomhle. Vyrábí to neměcká společnost Fanatec. Cena je myslimže do cca 8tis a ten zážitek musí být neskutečnej
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
no v ramci toho, ze jak PS3 tak XBOX je uz moralne hodne zaostaly a vyrobci her vuci PC brutalne orezavaji vsechno, aby to jelo plynule a chystaji se na pristi rok nastupci, tak nevim, zda je nyni dobry pocin kupovat tyto konzole...
Dobrá zpráva, dost o tom uvažuju, že bych si tím krátil dlouhý cesty. JPeTr7650 píše:Gran Turismo mam na PSP, klasika. Zabavi na hodne dlouho, jednoznacne doporucuju.d1.8t píše: Btw. nemáte někdo zkušennosti s Gtran Turismem na PSP GO. Docela přemýšlím, že si to koupím na cesty.
http://bonusweb.idnes.cz/gran-turismo-p ... ecenze_vdp
RWD
Tak zase je to zalevno A kdy má být PS4? A jestli se na GT6 bude zase čekat tak dlouho, tak víš jakgoes píše:no v ramci toho, ze jak PS3 tak XBOX je uz moralne hodne zaostaly a vyrobci her vuci PC brutalne orezavaji vsechno, aby to jelo plynule a chystaji se na pristi rok nastupci, tak nevim, zda je nyni dobry pocin kupovat tyto konzole...
no pristi vanocni sezonu maji prijit nove konzole, tudiz za rok +- 2 mesice. ono jde hlavne o to, ze to GT6 si pak uz na tom nezahrajes... a hlavne ty komplikace s cipovanim PSka...
To je mi jasný Ale víš jak se na GT5 čekalo dlouho a jako rok a dva m čekat nechci To už si rovnou můžu počkat na PS5
tak jasne, ze se da cekat furt, ale poreci jenom konzole ziji na trhu 5-7 let a proste dobre jsou jen prvni 2 roky, pote jim zacnou PC natrhavat prdel a hraci na konzoli prestavaji mit top nadobi. ono to furt funguje, ale HW uz nestaci. tudiz ja bych rok pockal, alej e to tvoje vec stejne pojezdis dvakrat a nebude te to bavit
To si jenom myslíš, GT4 jsem hrál kua dlouho a dokázal u toho sedět i celý den Navíc PC je oser, konzole je komfortnější