Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Podle všeho je to nějaká americká verze Hyundaie. Takže to asi bude ono.pavproch píše:ten znáček, to je ono, akorát fakt to T bylo červený...
tiburon, to slyším/vidím prvně v životě....
Vypadalo to nějak takhle třeba?
čeče, já nevím...si mně úpně zblbul, fčíl už nevím, esli bylo červený to T nebo to pozadí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tojota avensis 2003 - má to už celopozink kastli?
ani dnes nemaji auta celopozink, problem byva, ze strecha se casto nedela pozinkovana. tudiz zajima te celopozink jako celo, nebo tak, jak to ma 9 aut z 10, tudiz bez strechy?
podvozek (kvůli korozi, respektive vystříkávání dutin)
thx
thx
dneska mě zdechlo auto.........teda zatím je to ještě furt agónie.........zkrátka nejdřív přestalo táhnout, později vůbec nereagovalo plyn a v průběhu mezi tím více či méně odmítalo jít do otáček. Bojovalo takhle od Boskovic a zdechlo až za Vysokým Mejtem . Tipuju, že těch cca 5 litrů co aktuálně zbjevá v nádrži bude víc voda než benzin..........už jsem tam nalil půl flašky denaturáku, ale zatím žádná výrazná změna . Jinak motor vypadá zdravě.........nežere ani volej ani vodu, nepřehřívá se a nijak nečmoudí. když si zrovna dá říct tak má i zcela normální zvuk. Fakt netuším. Principielně by to mohlo bejt i dost věcí na palivovým systému nebo na zapalování. Jen pro upřesnění dodávám, že mluvím o motoru z filcky. Někdo nějakej další tip?
Niko nadžanel ko kerdža
Zatím teda budeš jezdit na minibajku?
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Sehnat něco novějšího? Co dotankovat?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp