acer.t píše:E46 - 316ti Compact - životnost skončila, ještě by vydrželi jen minulou sobotu frézovali a konec frézování neznačil konec frézování a jedna vyfrézovaná díra napříč je dodělala ...
Kazdopadne slusny pech teda...
Dobra volba s Meyle HD, tam by sa to tak skoro stat uz nemuselo Tiez by ma zaujimalo ako je to s tou "dozivotnou" zarukou?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Koby píše:meyle HD.. jakou na to ted dávaj záruku? Za mě byla prej doživotní, ale v případě ramen to je co že.... )
JInak na ty značce by to šlo asi docela lehce uvařit ne? přízpusobení stavu a povaze vozovky je jedna věc, ale tohle by bylo asi celkem jasný si myslim... JInak přes měsícem frezovali ve 3 ráno mezi Ustim n.L. a Lovisicema, také bez značek... vlítnul jsem tam taky moc hezky, naštěstí s cizím autem
ted davají zaruku 4 roky.... v pátek jsem pod tim ležel... a už zase auto jede kam chci já a ne kam chtěj koleje
Na bmwklubu je na prodej Alpina B10 E39 rv.1998 za 99tisíc Kč, tuším, že to bude ta Mitchova a za ty prachy to auto nevypadá úplně špatně, jen je to automat
vasco píše:Na bmwklubu je na prodej Alpina B10 E39 rv.1998 za 99tisíc Kč, tuším, že to bude ta Mitchova a za ty prachy to auto nevypadá úplně špatně, jen je to automat
to je docela slušný propad...Mitch ji prodával tuším za 350
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
No kdoví, za kolik to nakonec pak fakt prodal. Nicméně to má najeto prý 220 tisíc tacho, tak to klidně může mít 2x tolik, sběratelský kousek to asi nebude, ale zas za sto tisíc to na poježdění nemusí být úplně špatný...
vasco píše:No kdoví, za kolik to nakonec pak fakt prodal. Nicméně to má najeto prý 220 tisíc tacho, tak to klidně může mít 2x tolik, sběratelský kousek to asi nebude, ale zas za sto tisíc to na poježdění nemusí být úplně špatný...
tak to určitě kamarád má MB CL 12V najeto taky nějak 220(real) a auto je stále jak nové,nic nevrže, auto jede
Jsou to takoví šlechticové
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
acer.t píše:
tak to určitě kamarád má MB CL 12V najeto taky nějak 220(real) a auto je stále jak nové,nic nevrže, auto jede
Jsou to takoví šlechticové
cl600 si kupil i jeremy v poslednim top gearu a byla to impozantni kara . . a vsechno na ta leta fungovalo. V tom bych se svez, dokonce nejake V12 od MB se ma v sobotu objevit na okruhu