Táhneme na Brusel
Re: Táhneme na Brusel
Virtuálně už to jde:
www.mapy.cz
napsat iddqd následně idkfa a šipkama nasměrovat na brusel a ctrl pro bombardování
www.mapy.cz
napsat iddqd následně idkfa a šipkama nasměrovat na brusel a ctrl pro bombardování
Slow and serious
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Toto nemozu mysliet vazne, zakazu nam Kinderka
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/od ... upite.html
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/od ... upite.html
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
avšak kinder vajíčko se nemusí vůbec sníst... stačí rozloupnout, čokoládu vyhodit a poskládat si blbinku.
Slow and serious
Mně se daří nalétávat jen od západu. Ale jinak dobrý, snad jsem i něco trefil.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
kopp: to je dobré ale nejde mi pouštět bomby, Ctrl nic nedělá
edit: joo už to jde
edit: joo už to jde
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
todle mi neska přistálo v mailu - "svět podle bruselu".... takle to vypadá jako sranda, ale chce se mi zvracet....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nejvíc mne dostala ta hvězdná obloha. Hvězdy budou pochopitelně platit ekologickou daň podle svítivosti.
-
- Řidič začátečník
A taky podle vyzařovaného světla... teplé - žárovkové, samozřejmě nebudou smět na EUROobloze co pohledávat, za to studené - LEDkové, budou dávány jako vzor ekologicky uvědomělého vesmíru. Z učebnic tak zmizí například Proxima centauri nebo Draconis. Takovým eurokomisařským oříškem se prozatím zdá býti Slunce, zakázat jej aparát nemůže, ale s jeho teplým vyzařovacím spektrem se bude muset něco dělat... Nejpravděpodobnější se zdá přesun Země ke hvězdě Sirius, která je LEDková a tudíž podprahově neovlivňuje lidstvo k mrhání energetickými zdroji