Zimné pneu s hroty + alternativa

Když se chcete ponořit do nitra...
goes
Elektro Expert

Re: Zimné pneu s hroty + alternativa

Příspěvek od goes »

neznam podminky ze vsech zemi, jen z nekterych, ale investigativni pisalek to treba zjisti a udela odhalujici clanek
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

To jsem si myslel...
RWD
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

to sis myslet nemusel. netvrdil jsem, ze znam podminky ze vsech zemi, netvrdil jsem, ze je nejake omezeni ve Svedsku apod. jedine co jsem napsal je to, ze ve vybranych zemich ma pouzivani hrotu omezeni. Nic vic a nic min. Ale vidim, ze pro vice lidi je slozite s tim pracovat.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

d1.8t píše:Dokážu si představit, že bych zaexperimentoval a koupil Vraníky s křemíkem, ale nechal bych je protektorovat na svoje čtyři sjetý gumy. Pokud to jde. Pokud ne, tak bych se tím nezajímal.

Kdysi jsem o vraníkách četl nějaký test, byly výrazně lepší na sněhu a ledu, ale o to horší na asfaltu. Vlastně mě láká to zkusit. :-?
Presne s touto myslienkou som sa zacal pohravat, znicim aktualne zimaky a mozno by som to riskol, ale vyhody na snehu my to asi nevyvazi tie nevyhody mimo...jedine hodit ich na plechy a mat doma este zalozne normalne zimaky a v pripade ocakavanej potreby si to za 10 minut prehodit ;)

Da sa niekde najst ten test?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

goes píše:neznam podminky ze vsech zemi, jen z nekterych...
no to ty neznas nikdy, ale dopoustet se generalizujicich tvrzeni, to ti jde moc dobre. stejne tak prichazet s obvinenimi, ktere nejsi schopen dokazat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

goes píše:to sis myslet nemusel. netvrdil jsem, ze znam podminky ze vsech zemi, netvrdil jsem, ze je nejake omezeni ve Svedsku apod. jedine co jsem napsal je to, ze ve vybranych zemich ma pouzivani hrotu omezeni. Nic vic a nic min. Ale vidim, ze pro vice lidi je slozite s tim pracovat.
Ty jsi je jen tvrdil:
"povetsinou jsou tam prisna omezeni např. na to, ze musi byt souvisla vrstva snehu "
a já se jen zeptal v kolika zemích platí přísné omezení "na to, že musí být souvislá vrstva". Nic víc, nic míň.

A myslel jsem si:
1. Tohle nemůže platit nikde.
2. Goes se pokusí odpověď překroutit.
RWD
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Snowman000 píše:
d1.8t píše:Dokážu si představit, že bych zaexperimentoval a koupil Vraníky s křemíkem, ale nechal bych je protektorovat na svoje čtyři sjetý gumy. Pokud to jde. Pokud ne, tak bych se tím nezajímal.

Kdysi jsem o vraníkách četl nějaký test, byly výrazně lepší na sněhu a ledu, ale o to horší na asfaltu. Vlastně mě láká to zkusit. :-?
Presne s touto myslienkou som sa zacal pohravat, znicim aktualne zimaky a mozno by som to riskol, ale vyhody na snehu my to asi nevyvazi tie nevyhody mimo...jedine hodit ich na plechy a mat doma este zalozne normalne zimaky a v pripade ocakavanej potreby si to za 10 minut prehodit ;)

A LSD máš?
RWD
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

mmira píše:
goes píše:neznam podminky ze vsech zemi, jen z nekterych...
no to ty neznas nikdy, ale dopoustet se generalizujicich tvrzeni, to ti jde moc dobre. stejne tak prichazet s obvinenimi, ktere nejsi schopen dokazat.
rekl Pitr, co ani podekovat neumi, kdyz mu nekdo pomuze... co zaluzky, taky nevysly co? mohu pokracovat dal. Ale jak rikam, nechapu proc provokujes a pak se zase budes divit, ze je tu OT a vsechno budes mazat, protoze to jako uz tisickrat predim nezvladnes.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

d1.8t píše:
goes píše:to sis myslet nemusel. netvrdil jsem, ze znam podminky ze vsech zemi, netvrdil jsem, ze je nejake omezeni ve Svedsku apod. jedine co jsem napsal je to, ze ve vybranych zemich ma pouzivani hrotu omezeni. Nic vic a nic min. Ale vidim, ze pro vice lidi je slozite s tim pracovat.
Ty jsi je jen tvrdil:
"povetsinou jsou tam prisna omezeni např. na to, ze musi byt souvisla vrstva snehu "
a já se jen zeptal v kolika zemích platí přísné omezení "na to, že musí být souvislá vrstva". Nic víc, nic míň.

A myslel jsem si:
1. Tohle nemůže platit nikde.
2. Goes se pokusí odpověď překroutit.
co sis myslel ty je tak nejak jedno, mas ocividne problemy s realitou. Tudiz v 10zemich je omezeni co vim, co uz mas vetsinu a tim bych to uzavrel, zdaj e to jeste ve vice zemich to nevim. je na to pekny clanek na google o pouzivani hrotu na pneumatikach a tomu kde je to dovoleno a jake jsou tam podminky.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

d1.8t píše:
Snowman000 píše:

A LSD máš?
Zatial nie, zatial tam mam open diff. Este som nezazil zimu s RWD, tak si chcem prvu zimu zazit takto a zistit ake to je. Co som pocul tak moc trakcie asi mat nebudem, ale malo by to byt viac userfriendly...a potom sa uvidi. Planujem tam dat ATB od Quaife - neni to plnohodnotny svor ale pomoct v zime by to malo vyrazne a do klasickeho LSD si myslim ze nepotrebujem ist, tam je moznost iba KAAZ, do E46 sa od vyroby ako vies nedaval ziadny...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět