Cool texty
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cool texty
A na konci dobý výtoku vyndat a olíznout. Popřípadě dát zmrznout a pak to lízat jako zmrzku. Mňamka.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Hana K. (Natýsek) ID 9973 (17.8.2006, 9:49)
Holčička se porodila sama, protože se tak drala na sět až mamce spadla do kalhot.No to co vidíte na fotce je porodní poloha, protože když jsme vyjížděli, tak jsem uvažovala jak se do auta usadit.A tak mě nenapadlo nic rozumějšího než si klednout na přední sedačku obráceně a držet se za podhlavník, protože, kdyby mimi přece chtělo ven, tak jí nemůžu sedět na hlavě.No ne? No a jak se tak manžel řítil něco přes 100km/h tak mi ta potvůrka spadla do kalhot.A to doslova, protože mě klasické kalhotky vadily, tak jsem celé těhotenství odchodila v tangách.No a tak mi přes ty provázky opravdu spadla do gatí.A teprve když jsme ji vysypali z kalhot, sundali z ní plodový vak a vylili vodu, manžel volal,jestli máme dojet sami nebo si tam pro nás přijedou.
Holčička se porodila sama, protože se tak drala na sět až mamce spadla do kalhot.No to co vidíte na fotce je porodní poloha, protože když jsme vyjížděli, tak jsem uvažovala jak se do auta usadit.A tak mě nenapadlo nic rozumějšího než si klednout na přední sedačku obráceně a držet se za podhlavník, protože, kdyby mimi přece chtělo ven, tak jí nemůžu sedět na hlavě.No ne? No a jak se tak manžel řítil něco přes 100km/h tak mi ta potvůrka spadla do kalhot.A to doslova, protože mě klasické kalhotky vadily, tak jsem celé těhotenství odchodila v tangách.No a tak mi přes ty provázky opravdu spadla do gatí.A teprve když jsme ji vysypali z kalhot, sundali z ní plodový vak a vylili vodu, manžel volal,jestli máme dojet sami nebo si tam pro nás přijedou.
viděla to až teď tady ve vlákně a je zcela v šokuvasco píše:Tvoje bydlenka tam nechodí?
Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A její reakce mein Pick?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Bože.vasco píše:Hana K. (Natýsek) ID 9973 (17.8.2006, 9:49)
TSs
Zpráva dne:
"Koalice se dnes konečně shodla na znění důchodové reformy. Důchodci budou moci od 2013 přecházet na červenou a od 2015 to budou mít povinné."
"Koalice se dnes konečně shodla na znění důchodové reformy. Důchodci budou moci od 2013 přecházet na červenou a od 2015 to budou mít povinné."
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to musí bejt nepochybně všemi milovaný -doktor- udavač z garáže, jeho brácha nebo jiný člen jeho rodiny
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... vazku.html
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... vazku.html
Niko nadžanel ko kerdža