Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
já tomu rozumím tak, že tě můžou buzerovat za nepřítomnost nálepky i při obyčejné náhodné kontrole
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
prosím některého z modů, aby tuhle diskusi o nálepkách přesunul třeba do vlákna o pneumatikách s nižším rychlostním indexem
Clovek ktory si nevie ustrazit na VLASTOM aute idex rychlosti pneumatik nepatri za volant, chapem to len na autach co sa poziciavaju. Inak este sa mi v zivote nestalo ze by to niekto kontroloval pri cestnej kontrole...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
@merlin: (sem se skoro urazil.... ) znova opakuju, tu nálepku tam nemám kvůli svojí blbosti, ale kvůli případné blbosti orgána
pavproch, vsetko v dobrom
Naozaj sem napiste niekto komu to realne kontrolovali a nie len ze to pocul, mam za sebou stovky kontrol a kontrolovali asi vsetko co ma napada vcetne nahradny ziaroviek a poistiek (dokonca aj nahradnu sviecku ) ale index rychlosti na pneumatikach nikdy.
Naozaj sem napiste niekto komu to realne kontrolovali a nie len ze to pocul, mam za sebou stovky kontrol a kontrolovali asi vsetko co ma napada vcetne nahradny ziaroviek a poistiek (dokonca aj nahradnu sviecku ) ale index rychlosti na pneumatikach nikdy.
stejně je max povolená 130 takže index do 180 stačí... pro fafá
Slow and serious
A jak zjistí orgáni, jaký index mají pneu mít?pavproch píše:já tomu rozumím tak, že tě můžou buzerovat za nepřítomnost nálepky i při obyčejné náhodné kontrole
to je dobra otazkaKoPP píše:stejně je max povolená 130
V luxusním hotelu u Jihočínskýho moře.pjanda píše:d: Kde zijes, ve vietnamske dzungli? ;)Tady mas detailni predstaveni noveho B:
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ana-becka/
Tady i nejake nove fotky:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/novy- ... h-nakresu/
Myslim, ze mezinarodni prezentace uz probehla, ale nikdo z nas tam nebyl.
A podceňuješ mě. Tohle jsem si samozřejmě přečetl. Zajímala mě ta prezentace. Divný, že Autoforum nepozvali.
RWD
Company car, operák 5 let, 10tis. km/rok. Spíš benefit než služebák, takže co řešit.Deli píše:Že mu fandim Novej model od MB bych si asi fakt nekoupil... Navíc se mi ani moc nelíbíd1.8t píše:Už má redakce nějaký informace o novým B. Před měsícem jsem kamarádovi odkejval ať si B klidně koupí, myslel jsem, že se bude jednat o původní model a teď mi psal, že jde objednat new B.
RWD