presne to mi tvrdilo nekolik kabrioletaku, jak musi byt interier z kuze, ze jak to zmokne, jede se dal. jenze ta kuze neni vodotesna a nasaje to stejne a na rozdil od laty se ty vycpavky pod kuzi vysusuji radove tydny a tydny. Tudiz kuze je dobra, na jemne zmoknuti a previt na velke. perforovana kuze, coz je jedina pouzitelna pak nema vyhody kuze zadne po teto strance.beaumont píše:Tak wapku bych teda taky na vnitřek nevzal...
Ale v té souvislosti mě napadlo: počítají dnes ještě výrobci s tím, že interiér kabrioletu (třeba SLK ať nejsme off-topic) může pořádně ZMOKNOUT? Já třeba absolutně nechápu, jak si někdo může objednat kabrio s látkovým čalouněním (tj. nikoliv kůže popř. koženka). Ale i s koženými sedadly je tam spousta elektroniky, koberce a kdeco dalšího...
Ještě před 30 lety to byla pohoda, maximálně rádio...
Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
Už má redakce nějaký informace o novým B. Před měsícem jsem kamarádovi odkejval ať si B klidně koupí, myslel jsem, že se bude jednat o původní model a teď mi psal, že jde objednat new B.
RWD
d: Kde zijes, ve vietnamske dzungli? ;)Tady mas detailni predstaveni noveho B:
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ana-becka/
Tady i nejake nove fotky:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/novy- ... h-nakresu/
Myslim, ze mezinarodni prezentace uz probehla, ale nikdo z nas tam nebyl.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ana-becka/
Tady i nejake nove fotky:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/novy- ... h-nakresu/
Myslim, ze mezinarodni prezentace uz probehla, ale nikdo z nas tam nebyl.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Lidova tvorivost zakazniku Mercedesu Na jednu stranu ocenuji lidskost autora, na druhou stranu si rikam, ze to je snad projev nesvepravnosti - namalovat sam pro sebe takovou nalepku
Skanz3n
Skanz3n
mám zajít zblejsknout tu svoji?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud sis vazne neco takoveho nalepil na pristrojovku, tak snad radeji ani ne, nerad bych o Tobe ztratil mineni
Snad si clovek koupi pneu podle toho jak jezdi a pokud ne, vi co tam ma. Krom toho, rychlostni index neni treba brat tak vazne, rozhodne to neni tak, ze pneumatika ve 191 km/h exploduje
Ale mne se na tomto zalibilo, jak je to udelane - vystrizene dokulata, cervenou fixou obtahnute, uvnitr cerne... Pritom by - kdyz uz - stacilo si to na pristrojovku napsat jakkoli jinak...
Snad si clovek koupi pneu podle toho jak jezdi a pokud ne, vi co tam ma. Krom toho, rychlostni index neni treba brat tak vazne, rozhodne to neni tak, ze pneumatika ve 191 km/h exploduje
Ale mne se na tomto zalibilo, jak je to udelane - vystrizene dokulata, cervenou fixou obtahnute, uvnitr cerne... Pritom by - kdyz uz - stacilo si to na pristrojovku napsat jakkoli jinak...
Skanz3n
Skanz3n
samozřejmě, že vím, co mám obuto (teda fčíl už jo, po tym jaxem jel kousek dveřma napřed, dyž sem říznul esíčko jak na letních), ale litera zákona je litera zákona.... já sem teda nebastlil fixem ale na ruční tiskárně štítků.... navíc mám samolepku nesamolepku - nalepená je, ale ne na štítu přístrojů, ale na kousku průhlednýho celuloidu a enem zastrčená do škvíry, takže na jaře sundám bez znásilňování štítu přístrojovky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pavel: vzhledem k tomu, že MB mají v BC položku Wintertire speed limit, je to demence.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ctim jen literu zdraveho rozumu a ta mi rika: nikdypavproch píše:(...) ale litera zákona je litera zákona (...)
Presto se mi ta nalepka zalibila, nekolikrat jsem se za jizdy pri pohledu na ni musel hlasite zasmat A proto jsem si ji i na pamatku vyfotil
Skanz3n
Skanz3n
Speed limit jde nastavit i v BMW... I když nevím, zda to nemají jen iDrive verze...