BMW M5 F10

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
siol.a
Řidič začátečník

Re: BMW M5 F10

Příspěvek od siol.a »

Deli píše:Přinuťte, ať se taky něco dozvíme :)

Já už od té doby si Autocar kupuju jen občas, opravdu nemam takové věci zapotřetí :D
+1 Uz to neslo neslo cist, taky jsem to zapichnul a to jsem AC kupoval vicemene porad od prvniho cisla. :-h :-q
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

siol.a píše:
Deli píše:Přinuťte, ať se taky něco dozvíme :)

Já už od té doby si Autocar kupuju jen občas, opravdu nemam takové věci zapotřetí :D
+1 Uz to neslo neslo cist, taky jsem to zapichnul a to jsem AC kupoval vicemene porad od prvniho cisla. :-h :-q
Ja mam vsetky okrem prveho :P Nikdy nezabudnem ako som pozeral v stanku casaky a tam bol nejaky AUTOCAR a v nom 82 sportakov z druhej ruky ;) V ten den pre mna umrelo AMS ;;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Tak to jsou dobré články :) Ale vesměs už je to je hrůza... buď větší, nebo menší :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Mozna jste uz vcera chytili:

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/bmw ... -neblyska/

Fotky jsou zajimave, klasicka radici paka je vedle lachtani ploutve proste hezka :), ale zajimavejsi jsou ty reci okolo. Zda se mi, ze kazdy novy sef M GmbH je horsi nez ten predchozi...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Jeste k M5 - tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena... Spise to ale ukazuje na to, jak daleko to s politickou korektnosti zaslo :) Parkrat jede bokem a zrychli na nejake rovince, nikdo kolem... Silenost si predstavuji jinak :) Ale i tak zajimave predstaveni.

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

...ale zajimavejsi jsou ty reci okolo. Zda se mi, ze kazdy novy sef M GmbH je horsi nez ten predchozi...
Tomu keby clovek pustil DTM z Nordscheleife z cias M3 vs. E190, tak povie fuj...
A povedat, ze "manual je problem"...vlastne zakaznici su uplne blbi a predstavuju problem... L-)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

pjanda píše:tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena...
Krásně udělané video. Žádná technická data, jen jak se s autem jezdí. A panáček, pokud řídil celou dobu on, to má docela v ruce. Nechápu, proč by kolem toho mělo být pozdvižení, copak už se všichni zbláznili?

P.S. - Jsem tu nový, takže pokud se tu upjatost už řešila, omlouvám se :).
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Jj, docela pěkné video :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

pjanda píše:Jeste k M5 - tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena... Spise to ale ukazuje na to, jak daleko to s politickou korektnosti zaslo :) Parkrat jede bokem a zrychli na nejake rovince, nikdo kolem... Silenost si predstavuji jinak :) Ale i tak zajimave predstaveni.

madarsky totalcar som stale sledoval lebo boli ini nez ostatne komercne magaziny. + som madar :-) ono to vo finale spatne auto asi nebude, ale aspon dali do toho trocha emocii a nevyzera to ako v nejakom autosalone na prime ked v celom shote nezacujete poriadne ani zvuk auta ale cely cas hraje len nejaky hlasny rok a ala reklamne videa. Chlapik ma BMW rad a patricne to prezentuje :-) holt jeho prezentacia minulej M5 :-)

E46 325i + E60 550i
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tohle tady už někde je??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět