Ale já bych to asi i přežil s tím manuálem...d1.8t píše:A automat to nejspíš taky mít nebudevasco píše:Má to iDrive a kůži? Jestli jo, tak nepřijedu, nechci, abych to tam strávil ve stresu, že to auto nutně potřebuju...drugster píše:Jeste nevim, mozna jo mozna privezu ukazat 130i s napisem zu verkauf
BMW Divize
Re: BMW Divize
taxem neska dostal brambora domů.... gufera vyměněný (podlahu v garáži sme vyblyskal ja psí kulky, abych viděl, esli ešče něco někde ukápne) ale následky teho ťukance (kurwa, to musela být šupa) opravený enem provizorně (někde v reichu zlobí logistika, nepodařilo se prozatím dodat pravý světlo a příčku pod nárazník....) jezdit ale můžu, je to nějak zdrátovaný dohromady... příští nebo ten další týden to půjdem odstarnit definitivně...
jinak ale řeknu vám, to byla radost až do morku kostí, po přesednutí, ten zvuk vytočenýho R6 po čtyřech dnech chrochtání 18d...
a ještě jeden okamžitý pocit z přesednutí z 1er do 3er: v e91 je o hooodně moc všechno tužší (řazení, spojka, volant.... je to prostě kus auta)
a ještě jedna věc - dotaz na kohokoli tady s x-Drive: slyšíte mezinápravový diff? já teda asi jo ... odmyslím-li si chrochtání, tak powertrain RWD je beuhlučný, zatímco u mojeho x-Drive prostě slyším - slabě, ale přece - zpívat převody někde pod autem (a to intenzitou závislou pouze na rychlosti odvalování kol, nezávisle na otáčkách motoru...)
btw, já drugsterovi to jeho očekávání taky závidím....
jinak ale řeknu vám, to byla radost až do morku kostí, po přesednutí, ten zvuk vytočenýho R6 po čtyřech dnech chrochtání 18d...
a ještě jeden okamžitý pocit z přesednutí z 1er do 3er: v e91 je o hooodně moc všechno tužší (řazení, spojka, volant.... je to prostě kus auta)
a ještě jedna věc - dotaz na kohokoli tady s x-Drive: slyšíte mezinápravový diff? já teda asi jo ... odmyslím-li si chrochtání, tak powertrain RWD je beuhlučný, zatímco u mojeho x-Drive prostě slyším - slabě, ale přece - zpívat převody někde pod autem (a to intenzitou závislou pouze na rychlosti odvalování kol, nezávisle na otáčkách motoru...)
btw, já drugsterovi to jeho očekávání taky závidím....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já nevím, já jezdím asi dva týdny s 330Xi a nic podezřelého neslyším. Ale je možný, že jsem už z kamen ohluchnul...
tak vypni rádio, našpízuj ušiska, poslóchej a napiš...
Dneska už nikam nejedu, ale zítra to vyzkouším. Nebo klidně si to můžeš vyslechnout sám, jsem do neděle na severu...
já už neska taky nikam nejedu, bo sosám ....hele, nejvíc (ale stále jen trochu, v chrochtáku bys to neslyšel) je to slyšet okolo 60kmph, takovýho něco mezi pískáním turba (není tam) a zpěvem převodů někde zespodu auta... a je jedno, jestli máš zařazeno 3,4 nebo 5 nebo odřazeno na neutrál, čili nemá to nic společnýho s motorem nebo převodovkou... ohledně osobního vyposlechnutí ešče nevím, mám teho na víkend naplánovanýho nějak moc... dyžtak sa ešče ozvu.. ale dík za nabídku
Znate lepsi definici slova nevkus? Takove otyle nic a k tomu ty otresne detaily - vyfuk ve stylu Star Trek, "vyskovka" na strese, "rozsireni" zadnich blatniku... Marne na tom hledam neco pekneho.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Výfuk bych možná ještě překousnul, ale ten otvor vepředu a hlavně to křídlo je peklo.
Za mě je největší humus ten zadní blatník...
hnusný je to celý chtěl bych ještě fotku případného zájemce
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!