Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

:-o =)) :))
František Bílý okomentoval(a) Lidé na Trutnovsku si vymýšlejí loupežná přepadení, aby očernili Romy.
Pevně věřím v exemplární potrestání těchto lží. Romská pravdomluvnost a čestnost je všeobecně známá a naprostou většinou etnických Čechů oceňovaná. Proto si nemyslím, že by báchorkám o údajných násilných trestných činech ze strany Romů někdo věřil. Většina policistů vám rovnou řekne, že je to nesmysl.

František Bílý okomentoval(a) Dvojice romských asistentů bude ve Šluknově dohlížet na pořádek.
Výborný nápad, věřím, že začlenění Romů do represivních složek pomůže. Nevím, kolik je strážníků Městské policie v Novém Boru, ale dva romští asistenti zřejmě v počtu strážníků odpovídají poměrnému zastoupení etnických Romů mezi obyvateli městečka, což je údajně kolem 5%. Kriminalita páchaná etnickými Romy tedy tvoří jen asi dvacetinu z celkového počtu, myslím, že obavy na téma dostatečnosti dvou asistentů jsou liché.
Vzhledem k tomu, kolik máme absolventů romistiky na FF UK, nedělám si obavu o pomoc dětem s přípravou před nástupem do školy. Romské matky se na rozdíl od gádžovských svým dětem opravdu věnují, neodkládají je do nějakých zařízení ale i na úkor své profesní kariéry se jim celodenně věnují během jejich dětství. S pomocí jednoho či dvou studentů jistě samy matky dokáží připravit své potomky tak, aby neměly handicap při vstupu do první třídy.

František Bílý okomentoval(a) Bývalý poslanci ROI: Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách by se měla přeměnit v o.
Konečně rozumný požadavek. Myslím si, že vláda by měla předat do romské správy nejenom památník v Letech a Hodoníně u Kunštátu, ale měla by dát Romům do správy i jejich autonomní romská území.
Věřím, že Romové přesvědčí i poslední pochybovače z řad majority, že jsou dobrými hospodáři a umí pečovat o své kulturní bohatství i rozvíjet své tradice.
V romských autonomních územích by měli Romové mít vlastní samosprávu, aby si mohli hospodařit s vlastními prostředky a nebýt tak závislí na majoritních samosprávách. Tím by si zajistili klidné prostředí, v němž by udrželi svůj klid na práci, výchovu dětí i smysluplné trávení volného času. Odpadly by třecí plochy a jasně by se ukázalo, že Romové se dokážou dobře starat nejen o materiální, ale i o lidské hodnoty.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

František Bílý je obyčejný čurák =)) =)) =))
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Pokud tomu sám věří ,ať je hospitalizován v příslušném zařízení. :D
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Profesní kariéra cikánské samice je mrdat a vyrábět další zbytečné cikány,. x_x x_x x_x V občanské válce se ukáže =)) =)) =)) A ta je naprosto nevyhnutelná
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Chce to svěrací kazajku a šup do Bohnic =)) =))
František Bílý okomentoval(a) Mladí Romové protestovali proti nárůstu protiromského násilí v České republice a Bulharsku.
Jednoznačně musíme vyslovit etnickým Romům podporu a bránit je proti naprosto nespravedlivými útoky za strany jiných etnik.
V téměř každé zemi v Evropě patří etničtí Romové k nejvýznamnějším občanům, jejichž přínos pro kulturní, veřejný i hospodářský život zaslouží mimořádné ocenění.
Z neznámých důvodů se někteří etničtí Neromové, nechápající přínos etnických Romů pro svou vlast, nechávají zaslepit údajnou vyšší kriminalitou či zdánlivou neochotou Romů pracovat, a pořádají protesty, kde Romy verbálně dehonestují.
S potěšením však sleduji, že většina národů tuto falešnou představu nesdílí a zastává se svých spoluobčanů, s nimiž v dokonalém soužití sdílejí domy, sídliště či města. Neboť každý, kdo má osobní zkušenost se soužitím s etnickými Romy, vždy oceňuje jejich mírumilovnou povahu, poctivost a laskavost.
Když čtu ty jeho komenty, tak si říkám, že to musí myslet ironicky. Jinak fakt netuším jestli je slepej nebo jen pomalejší. :-?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já bych Františka Bílého odchytil a podrobil ho řadě lékařských experimentů, vypadá na velmi kvalitní studijní materiál :D
Niko nadžanel ko kerdža
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

A vy mu to ještě žerete :D klasický nasazený na ještě větší nasranost davu :D

jinak se s ním dá ovšem ve všem souhlasit včetněho toho autonomního území. Nezbývá než vyčlenit.
Slow and serious
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=doma ... 373401.jpg

Pak tomu jednomu někdo zaklepal na rameno a řekl: "Já vám dám práci." A on se ohradil: "Proč zrovna mě?!" :-O
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já tenhle názor o nároku na práci taky zastávám, dokonce bych povinnost pracovat znovu uzákonil.........vždyť tu máme spoustu míst, kde pracovat lze..........kamenolomy, doly, stavby železnic, silnic..... :ymhug: Samozdřejmě ovšem klasickým štýlem :))
Obrázek
Niko nadžanel ko kerdža
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Psycho vlk Wolf píše:Chce to svěrací kazajku a šup do Bohnic =)) =))
V téměř každé zemi v Evropě patří etničtí Romové k nejvýznamnějším občanům, jejichž přínos pro kulturní, veřejný i hospodářský život zaslouží mimořádné ocenění.
Dejte mi nějakej link, zjevně mi tu něco uniklo... /:) :ymparty:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět