Lancia a vše kolem ní
Re: Lancia a vše kolem ní
Kdyz uz jsem tu zminoval Chrysler Delta, pridam i Chrysler Ypsilon a poradnou forogalerii obou
http://www.autoforum.cz/bleskovky/chrys ... americanu/
Nejak si na to nemohu zvyknout. Zrovna k tomuto designu mi logo a jmeno Chrysleru nepasuje...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/chrys ... americanu/
Nejak si na to nemohu zvyknout. Zrovna k tomuto designu mi logo a jmeno Chrysleru nepasuje...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ani nepamatuju, kdy naposledy jsem potkal nejakou novou Lancii. ve stredu jsem ale potkal dva Ypsilony, jednoho na D1 za Prahou, druheho pred Prostejovem. to se to ted tady tak prodavama nebo co?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
hodne ypsilonek jezdi v polsku hned za hranicema s tesinem. Na testovacich polskych znackach, kazdej den aspon jednu, dve clovek potka za ten kousek do bielska.
Mně se převlečená a mírně zušlechtěná třístovka docela pozdává, kupodivu to ani není takový hmotnostní tank jako jiné podobně rozměrné vehikly. Rád bych ji někde s pentastarem otestoval, abych věděl, zda i s o čvtrtunu těžší Themou než je moje milánská babča z přízně té původní Themy dokážu jezdit svižné jízdní průměry se spotřebou o litr nižší než udává mix výrobce. není nad to soudit dle vlastních zkušeností...
Cuore sportivo e cavalleria alla strada!
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Lancia Ypsilon s půlkou motoru + pár slov k Themě a Voyageru
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Pravda vyděsí