+1 Uz to neslo neslo cist, taky jsem to zapichnul a to jsem AC kupoval vicemene porad od prvniho cisla.Deli píše:Přinuťte, ať se taky něco dozvíme
Já už od té doby si Autocar kupuju jen občas, opravdu nemam takové věci zapotřetí
BMW M5 F10
Re: BMW M5 F10
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam vsetky okrem prveho Nikdy nezabudnem ako som pozeral v stanku casaky a tam bol nejaky AUTOCAR a v nom 82 sportakov z druhej ruky V ten den pre mna umrelo AMSsiol.a píše:+1 Uz to neslo neslo cist, taky jsem to zapichnul a to jsem AC kupoval vicemene porad od prvniho cisla.Deli píše:Přinuťte, ať se taky něco dozvíme
Já už od té doby si Autocar kupuju jen občas, opravdu nemam takové věci zapotřetí
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak to jsou dobré články Ale vesměs už je to je hrůza... buď větší, nebo menší
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Mozna jste uz vcera chytili:
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/bmw ... -neblyska/
Fotky jsou zajimave, klasicka radici paka je vedle lachtani ploutve proste hezka , ale zajimavejsi jsou ty reci okolo. Zda se mi, ze kazdy novy sef M GmbH je horsi nez ten predchozi...
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/bmw ... -neblyska/
Fotky jsou zajimave, klasicka radici paka je vedle lachtani ploutve proste hezka , ale zajimavejsi jsou ty reci okolo. Zda se mi, ze kazdy novy sef M GmbH je horsi nez ten predchozi...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jeste k M5 - tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena... Spise to ale ukazuje na to, jak daleko to s politickou korektnosti zaslo Parkrat jede bokem a zrychli na nejake rovince, nikdo kolem... Silenost si predstavuji jinak Ale i tak zajimave predstaveni.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tomu keby clovek pustil DTM z Nordscheleife z cias M3 vs. E190, tak povie fuj......ale zajimavejsi jsou ty reci okolo. Zda se mi, ze kazdy novy sef M GmbH je horsi nez ten predchozi...
A povedat, ze "manual je problem"...vlastne zakaznici su uplne blbi a predstavuju problem...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Krásně udělané video. Žádná technická data, jen jak se s autem jezdí. A panáček, pokud řídil celou dobu on, to má docela v ruce. Nechápu, proč by kolem toho mělo být pozdvižení, copak už se všichni zbláznili?pjanda píše:tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena...
P.S. - Jsem tu nový, takže pokud se tu upjatost už řešila, omlouvám se .
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Jj, docela pěkné video
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
madarsky totalcar som stale sledoval lebo boli ini nez ostatne komercne magaziny. + som madar ono to vo finale spatne auto asi nebude, ale aspon dali do toho trocha emocii a nevyzera to ako v nejakom autosalone na prime ked v celom shote nezacujete poriadne ani zvuk auta ale cely cas hraje len nejaky hlasny rok a ala reklamne videa. Chlapik ma BMW rad a patricne to prezentuje holt jeho prezentacia minulej M5pjanda píše:Jeste k M5 - tato recenze nejakeho madarskeho magazinu vzbudila v poslednich dnech velke pozdvizeni, jak je to politicky nekorektni, silena... Spise to ale ukazuje na to, jak daleko to s politickou korektnosti zaslo Parkrat jede bokem a zrychli na nejake rovince, nikdo kolem... Silenost si predstavuji jinak Ale i tak zajimave predstaveni.
E46 325i + E60 550i