BMW E60 530i nebo 530d?
Re: BMW E60 530i nebo 530d?
Doufám, že brzy
jasně, že jo... ten první, to je filajovej hnus velebnosti, ato hned dvakrát (dřevo a druhá kaplička), zato ten druhej....vasco píše:Já myslím, že to je docela jednoznačné:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ta druhá prostřední kaplička se mi naopak docela líbí... tak to je v pětce, proto se mi ten interiér líbí víc než u jiných modelů...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jsem netušil, že sportovním se auto stává zakoupením nějakého paketuefrankie píše:No, pokud bude v M paketu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Neříkám, že se stává sportovním, ale pokud mám uvnitř interiéru sportovní doplňky (volant, sedačky...), tak se k nim určitě bude hodit spíše hliník než dřevo...
Ale prosím tě, M-paketové sedačky v 5er nejsou žádné skořepiny, ale pohodlné sedačky s výraznějším bočním vedením, to je blbá výmluva, prostě stačí, že se ti ten hliník líbí...
Jop, ale to jsem už psal pár příspěvků nad tím:-) Vroubkovaný hliník je podle mě nejhezčí interiérový dekor, který jsem zatím viděl...
asi je to vec vkusu. sam mam sportove sedacky, sportovy M volant, a to drevo v E46 posobi fakt dobre (teda rozhodne -pre mna- lepsie ako kolegov hlinik v E46)...
Kazdopadne k teme, viem ze sa rozhoduje medzi 530d a 530i, ale k 5er mne osobne pasuje o dost viac 8valec, jazdil som e39 540i a e60 545i, a oproti R6 to je zase nieco ine... k tomu auto mi to pride ako o dost dostojnejsia motorizacia.. R6 este tak v 3er, ale vyssie, mi to pride niecim ochudene uz (vykon to ma) ale pocitovo, tazko sa to vysetluje. Sam som premyslal presne po e60, ale 5er jedine s V8.
edit: proste ten zatah odspoda, a ten zvuk. v ten moment napriklad nejake 530d clovek uplne vypusti z hlavy a sa cuduje sam nad sebou ze nad tym vobec uvazoval...
Kazdopadne k teme, viem ze sa rozhoduje medzi 530d a 530i, ale k 5er mne osobne pasuje o dost viac 8valec, jazdil som e39 540i a e60 545i, a oproti R6 to je zase nieco ine... k tomu auto mi to pride ako o dost dostojnejsia motorizacia.. R6 este tak v 3er, ale vyssie, mi to pride niecim ochudene uz (vykon to ma) ale pocitovo, tazko sa to vysetluje. Sam som premyslal presne po e60, ale 5er jedine s V8.
edit: proste ten zatah odspoda, a ten zvuk. v ten moment napriklad nejake 530d clovek uplne vypusti z hlavy a sa cuduje sam nad sebou ze nad tym vobec uvazoval...
Naposledy upravil(a) jancsi dne čtv 20 říj 19:46, celkem upraveno 1 x.
E46 325i + E60 550i
Přiznám se, že mi v hlavě taky probleskla myšlenka nad 540i, ale zase nechci, aby mě to úplně sežralo. Stačí když to bude žrát těch 12 litrů a pojistka taky nebude z nejlevnějších. Ale uplně ti rozumím, osmiválec, čtyřlitr v atmosféře... Ale když už bych se rozhodoval nad touto vyšší variantou, tak už bych šel rovnou do M5. Ale zase je to všechno o financích. Kdybych na to nemusel zas tak koukat, tak beru M5 okamžitě a vůbec se nerozhoduju...
M5 je zas uplne ina liga co sa tyka udrzby... to na to hned zabudni
540i je este stale bezne auto s beznymi cenami. a spotreba oproti 530i by nemala byt nejak zasadne ina (pri vyuzivani potencialu auta). snad sa niekto ozve so skusenostami. kazdopadne mne ten rozdiel oproti R6 prisiel dost markantny. mne ta R6 v tak velkom aute ako E60 pride niecim maly motor
540i je este stale bezne auto s beznymi cenami. a spotreba oproti 530i by nemala byt nejak zasadne ina (pri vyuzivani potencialu auta). snad sa niekto ozve so skusenostami. kazdopadne mne ten rozdiel oproti R6 prisiel dost markantny. mne ta R6 v tak velkom aute ako E60 pride niecim maly motor
E46 325i + E60 550i