BMW Divize
Re: BMW Divize
Mas uplnu pravdu je to fakt strasne Niektore zakladne verzie sa mi zdaju horsie nez korejske auta Najst tak top zachovalu e46M3 to by bolo! Kamarat totalny fanusik bmw predava svojho vysperkovaneho milacika M3 je v zberatelskom stave len je to smg a z toho mam strach vsade som cital na to len zapory co sa tyka zivotnosti tak neviem inak by som ju bral okamzite
Pokud je ve sběratelském stavu, tak by mě smg neodradilo. Nechá se přestavět na manuální řazení.
RWD
To fakt? Myslis ze ta smg je z tou zivotnostou na tom naozaj tak zle? aj ked je auto fakt hyckane ziadne okruhy atd asi to zalezi na vydarenosti bud mas dobry kus alebo mas smolu a rozpadne sa Auto je naozaj v neskutocnom stave on je uplny fanatik predava to len preto ze caka prirastok a potrebuje zadne dvere Pozri foto na www.autobazar.eu je cervena zlate disky cena myslim30tis eur
Je to nádhernej kus. Pokud ti nevadí smg jízdně, vůbec bych to neřešil. Ovládací hydraulika se může a nemusí vysypat. Když se to třeba jednou stane, buď jí opravíš nebo přestavíš na manuál. Vzhledem k hodnotě auta nebude ani jedno tragická položka. Když se ti vysype motor nebo převodovka bude to za daleko větší ranec. A ty máš v každé M3.
RWD
Dakujem za radu! inak on by ju vymenil za moju 130 kvoli tym zadnym dveram tie on potrebuje a pre mna sa zdaju zbytocne Len som sa nevedel rozhodnut ci je to ten spravny krok Predsa len nejazdim ziaden okruh a ked som si porovnal jazdu v jeho m3 a 130 na obycajnych okrskach sa mi zdala 130 mrstnejsia taka akoby hravejsia plus ma stve ten veterny hluk bezramovych okien na moj vkus to je dost pocut a u novej M3 sa mi to zda este horsie(mozno som len rozpistany zo sedmicky) ale ta jednicka aj vo vysokych rychlostiach je ovela tichsia Daj tvoj nazor menil by si to?
Svou skepsi k SMG jsem uz zminil. V prve rade po funkcni strance, ta prevodovka neumi byt ani komfortni, ani rychla - bud je zoufale pomala, nebo je stejne pomala, ale dela s prevodovkou asi to co kladivo.
Co do zivotnosti nejde jen o hydrauliku, jde i o prevodovku samotnou. Elektrohydraulicke ovladani ji namaha vice nez lidske (tedy alespon to obvykle), takze se nesype jen ovladani, ale i prevodovka sama. Staci si promluvit v servisu s nekym, kdo se o par M3 staral...
Jinak ano, jde o tutez prevodovku jako u manualniho razeni, da se z toho manual udelat. Ale pokud to ma najeto vice nez minimum km, bude prevodovka nacata.
Co se tyce aerodynamickeho hluku u M3 E46, je velmi maly, pokud je vuz zachovaly, u E92 je vysoky i u noveho auta. Svedci to tedy spise o opotrebeni, snadno Vam ukazu M3, ktera timto prakticky netrpi Ale i tak je samozrejme aerohluk u bezramovych oken vzdy vyssi, s tim se neda nic delat. Je to cena za... vlastne ani nevim za co, zrejme show pri vystupovani
Co do zivotnosti nejde jen o hydrauliku, jde i o prevodovku samotnou. Elektrohydraulicke ovladani ji namaha vice nez lidske (tedy alespon to obvykle), takze se nesype jen ovladani, ale i prevodovka sama. Staci si promluvit v servisu s nekym, kdo se o par M3 staral...
Jinak ano, jde o tutez prevodovku jako u manualniho razeni, da se z toho manual udelat. Ale pokud to ma najeto vice nez minimum km, bude prevodovka nacata.
Co se tyce aerodynamickeho hluku u M3 E46, je velmi maly, pokud je vuz zachovaly, u E92 je vysoky i u noveho auta. Svedci to tedy spise o opotrebeni, snadno Vam ukazu M3, ktera timto prakticky netrpi Ale i tak je samozrejme aerohluk u bezramovych oken vzdy vyssi, s tim se neda nic delat. Je to cena za... vlastne ani nevim za co, zrejme show pri vystupovani
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak ako som uz napisal jednoznacne dam len na profika a za toho skutocneho povazujem vas! ani mne sa to radenie moc nepozdavalo sklbanie atd proste to je asi smg Na co to vobec vyrobili?! neni nad to si dobre zaradit manualom A stou e92 uplne suhlasim skusal som aj novu strasny hluk a navyse je to auto na mko cele akesi make Z vonku je nadherne aspon podla mna ale M to zacina stracat co bude dalej? nechajme sa prekvapit ale bojim sa ze tie najlepsie auta uz boli vyrobene Inak pytal som sa u slovenskeho dealera na 335is videl som to v USA Ale na slovensku o tom ani nepoculi tak neviem ci je to len pre usa trh Ale zase aj tam napchali to turbo Keby to neurobili do ocakavane 1M som snad prvy kto by si ju bezal na slovensku zajednat Krasne tvary ale zase to turbo stacil by mi tam bohate motor z e46
Motor z M3 E46... Kez by se ten jeste delal.
Myslim, ze pokud chcete vrcholnou techniku BMW v aute, ktere se da koupit jeste relativne zanovni, pak je to Z4M Coupe. Vsechno ostatni vedle toho bude odvar - verim, ze 1 M Coupe nebude spatna, ale uz neni postavena za tak jasnym ucelem jako Z4MC.
M3 E46 je vyborna, ale sezente zachovaly kousek. Je jich uz velmi malo...
Myslim, ze pokud chcete vrcholnou techniku BMW v aute, ktere se da koupit jeste relativne zanovni, pak je to Z4M Coupe. Vsechno ostatni vedle toho bude odvar - verim, ze 1 M Coupe nebude spatna, ale uz neni postavena za tak jasnym ucelem jako Z4MC.
M3 E46 je vyborna, ale sezente zachovaly kousek. Je jich uz velmi malo...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Pokud vím, výhody bezrámových oken se uvádí tři:pjanda píše:(...) Ale i tak je samozrejme aerohluk u bezramovych oken vzdy vyssi, s tim se neda nic delat. Je to cena za... vlastne ani nevim za co, zrejme show pri vystupovani
1) Nižší těžiště ( )
2) Menší riziko zkřížení dveří při nehodě ( )
3) Stejné dveře lze použít pro kupé i kabriolet (no dejme tomu)
O show se obvykle nemluví, ale je to asi to jediné co dává smysl.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Jaka je Z4coupe 3,0si ? mal som ju den pozicanu ale bol to automat takze nic moc Inak jazda presne aku by som od takeho auta ocakaval tazisko nizko sedenie skoro na naprave zazitok na nase cesty vsak utrpenie ale radost z jazdy fajn