BMW E60 530i nebo 530d?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW E60 530i nebo 530d?

Příspěvek od Snowman000 »

Doma teraz mame docasne na dojazdenie sluzobneho MB S55 AMG Long este bez kompresoru takze 360 kobyl. Clovek by neveril ako sa dokaze celemu autu dominovat iba motor, je to taky XXL hot rod, no vzdy ked mam moznost sa previezt tak rozmyslam ake by to bolo s klasickym H-ckom ;) No C63 AMG v Kombajne by bol jediny MB a automat, ktory by som asi pretrpel kym mam obe nohy ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Ne Sonata neni urcite lepsi :) , ale kdyz jsem do ni presedl, bylo to osvezujici tim, jak je to jine. Proste to BMW v v teto specifikaci je prave touto specifikaci trochu otupele oproti 530i manual. A me to vadi. Automat je tedy pro tebe nutna vec, ok beru, chapu. Ted je otazka benzin ci diesel. Kez by se ti podarilo to vyzkouset, pak budes vedet zcela jiste co chces a budes resit uz jen naklady a vyhodnocovat zda to za to stoji. Bohuzel nemam zkusenost s 530i automat. Ale odhadnu, ze ta radost ridit tam bude diky projevu motoru vetsi. Pak uz si jen rozhodnes, zda ti tato pridana hodnota stoji za vetsi spotrebu. Bude vetsi , snad me nikdo neukamenuje, ale tak 2l dlouhodobe tam rozdil bude.
Naposledy upravil(a) drugster dne čtv 20 říj 14:24, celkem upraveno 1 x.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

efrankie píše:O Audi může přemýšlet jen.... no nevim vlastně kdo. (...)
Mě teda hned jeden napadá...Mééé... x_x :p
Nic ve zlém :D

Jinak k věci: já jel v E60 jen v RWD automat (535d), na suchu to nemělo problém ani s tím vysokým točivým momentem. Na druhou stranu mám obavu, že srovnávat to zábavností se 130i nepůjde ani v případě benzínu, manuálu a M-packetu.
A jeden můj známý (mimochodem o dost lepší řidič než já) zkoušel E60 s xDrivem a dost to kritizoval, oproti RWD je to prý výrazně poznat a pocit z ostré jízdy je prý o kus horší...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

jeste jinak, snad naposled ;) . Pokud nejsi vyznavac a v dnesni dobe v podstate pacient se zavislosti na zabavnost auta, budes s 530xDA naprosto spokojen. Pokud chces od auta o neco vic zabavnosti a schopnosti v tobe probouzet chut ridit a libi se ti projev benzinoveho R6, pak urcite zvol benzinovou variantu. :)
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
efrankie
Autoškolák

Příspěvek od efrankie »

Njn :-D
A stejně si za ta neauta účtují stejně (i více) jako za pravou německou prémii - BMW či MB.
efrankie
Autoškolák

Příspěvek od efrankie »

Tak tu mám favorita... všechno, Head-Up, Navi Profi, M-paket, hliníkový dekor (ŽÁDNÝ DŘEVO!!!) a BÍLÁ BARVA... nic mu nechybí
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Až na převodovku dobrý. B-)
RWD
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ty jo, vyrobeno 08/2011 a na tachu 17.5kkm..... sem si myslel, že lítám hodně (06/2011 a tacho 18.5kkm)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
efrankie
Autoškolák

Příspěvek od efrankie »

Převodovka je pro mě ta nejsilnější stránka na tom :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

na rozdíl od d1.8 t říkám, že na tom je dle mne v správně akorát ten motor a Nedřevo v interiéru....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět