BMW Divize
Re: BMW Divize
tak to byla opravdu partička zoufalců
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
ano omlouvam se jednou jsem nevyjel na zasnezene parkoviste, kde se potom ostatni bavili vytahovanim aut ktera se na parkoviste vyskrabala, ale tim jejich jizda skoncila a ano, retez mi taky spadl
a retezy jsem nasazoval opravdu dlouho, protoze diky velikosti kol jsem nemohl prostrcit retezy do podbehu
a retezy jsem nasazoval opravdu dlouho, protoze diky velikosti kol jsem nemohl prostrcit retezy do podbehu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
at tak ci onak, vyjimka nalezena a o to nam zastancum 4x4 slo
To byl zřejmě Bond v útlumu. Každopádně kam si mi vyhrabe trojka, tam se drtivá většina předokolek nedostane.
RWD
jsem byl jeste mlady a nezkuseny a nemel jsem LSDd1.8t píše:To byl zřejmě Bond v útlumu. Každopádně kam si mi vyhrabe trojka, tam se drtivá většina předokolek nedostane.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond: Na 550i máš LSD? Jaký typ, cena a jak to funguje?
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
RB: LSD mam jen na Z4...na 550 je klasika...ale prijde mi ze cim vetsi bmw, tim mensi ma problemy na snehuRedBaron píše:Bond: Na 550i máš LSD? Jaký typ, cena a jak to funguje?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bez LSD ses nedokázal dostatečně uvolnit?Bond007 píše:jsem byl jeste mlady a nezkuseny a nemel jsem LSDd1.8t píše:To byl zřejmě Bond v útlumu. Každopádně kam si mi vyhrabe trojka, tam se drtivá většina předokolek nedostane.
RWD
spis to enslo bez LSD poradne rozjetd1.8t píše:Bez LSD ses nedokázal dostatečně uvolnit?Bond007 píše:jsem byl jeste mlady a nezkuseny a nemel jsem LSDd1.8t píše:To byl zřejmě Bond v útlumu. Každopádně kam si mi vyhrabe trojka, tam se drtivá většina předokolek nedostane.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
tak sis měl aspoň zahulitBond007 píše:jsem byl jeste mlady a nezkuseny a nemel jsem LSDd1.8t píše:To byl zřejmě Bond v útlumu. Každopádně kam si mi vyhrabe trojka, tam se drtivá většina předokolek nedostane.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!