Kdybych vybiral kolo nyni, tak bych 29r zaradil do uzsiho vyberu, protoze mam skoro 2 metry. Ale take nejsem zadnym velkym priznivcem, v terenech co jezdim je dulezita obratnost, kterou ma 26er pry lepsi.pavproch píše:29" mi nesmí přes práh baráku....
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
26 je voničem, normální člověk na tom vypadá, jak když ukradl nějakému dítěti jeho dětské kolo a dal si jen co nejvýš sedlovku.
- Franta Lopata
- Letec
S tímto tvrzením si dovolím souhlasit, mám 28" krosové kolo a to jsem průměrného vzrůstu. Rozhodně bych už velikostně neměnil.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
a to se mně zase líbí, že na (normálním = 26") bajku člověk vypadá ja vosa na bonboně.... oni to Gary Fisher s Tomem Ritcheyem vymysleli dobře...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mistr Jarda Kulhavý říká ale něco jiného: 29“ - jasná volba.
http://www.bikeandride.cz/2011/04/jaroslav-kulhavy-29/
http://www.bikeandride.cz/2011/04/jaroslav-kulhavy-29/
jenomže já nezávodím, ja jezdím pro radost, takže moje preference se zákonitě nekryjí s preferencemi špičkového závodního jezdce...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já také nezávodím a přesto nechci být za hlemýždě a proto jsem si nekoupil skládačku a ani ukrajinu.
Ja bych skoro i souhlasil ona vetsina ramu v XL vypada strasne, takze bych snad uz jen z duvodu estetiky volil pro ty co prerostli 29 kolo. Nastesti nejsem monstrozni a staci mi ramy velikosti L kdy se to jeste esteticky da.
ad Jarda Kulhavy ten by ty vysledky zajel i na arturovi ...
ad Jarda Kulhavy ten by ty vysledky zajel i na arturovi ...
tak už nejenom vyhlídnutýho....pavproch píše:mám vyhlídnutýho Spešla Stump Comp model 2012
na cestě ze šikmoočí (nebo kde to fabrikujou) do CZ sou 4 kousky ve velikosti 19" a červeno-černé barvě.... z teho jeden preňa... (nabídnutá sleva byla halt irresitible... )
(takže budu mít dalších min 8 let na čom drandit, jen nevím, esli ten bajk (+jeho rušeňvodič) bude dost euro-eko-konformní.... )