4x4 na hory i do města
4x4 na hory i do města
Ahoj,
vybírám ojeté auto, které nemá problém ve sněhu do prudšího kopce, ale netrápí se ani při celoročním ježdění ve městě.
Takže by mělo mít 4x4 s redukcí, rok 2006+, do 350000,-
Díky za návrhy
vybírám ojeté auto, které nemá problém ve sněhu do prudšího kopce, ale netrápí se ani při celoročním ježdění ve městě.
Díky za návrhy
Re: 4x4 na hory i do města
roční proběh?
ropák nebo benzín nebo plyn?
manuál nebo automat?
jak velký kufr, kolik lidí to bude vozit?
ropák nebo benzín nebo plyn?
manuál nebo automat?
jak velký kufr, kolik lidí to bude vozit?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
LADA NIVA........za ty prachy bude aj fungl nová a nebo, je-li pán fajnšmekr tak potom jedině UAZ HUNTER
Naposledy upravil(a) Pickuper dne úte 18 říj 15:13, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Suzuki Jimmy 1.3, ta bude tiez skoro NEW, alebo Vitara, alebo Subaru Impreza/Forester benzin verziu(diesel nema redukciu)...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vim ze to nesplnuje podminky ale AR159 Q4?
je mi to docela jedno, ale toto splnuje jedine Forester a Vitara (vitara ma i zaverku stredoveho diferaku a redukci ke vsem motorizacim). Allroad s redukci a dany rok za ten limit nebude a jine offroady budou za trest ve meste. Tudiz vyber je blizky nule.honza244 píše:Ahoj,
Díky za návrhy
Jinak nevim presne duvod one redukce, ve snehu do prudsiho kopce se da jezdit i s haldexem, ono spise nez o redukci to bude stejne o gumach, ktere budou silnicniho typu. Tudiz ja bych koukal po cemkoli co ma 4x4, pokud trvaly pohon pak jenom dobre, ale i pripojitelne novych generaci uz jsou velmi schopne.
Ja mam A4 4*4 kombajn bydlim v meste a na horach a zatim jsem nenasel misto, kde bych uvizl ci mel problemy vyjet. Pravda po offroadech nejezdim. Torsen C pak ma krom te Audiny treba i zminena AR 159.
souhlas s názorem goese, snad jen s malým technickým dodatekem: jaxi to sedne na břucho, tak i dyby to hrabalo třeba osmi kolama, je to v pytli, lopata z kufru ven a doluje se sních zpod auta....já takle cvičím s lopatou celkem pravidelně i třeba 3-4x za zimu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja si jednou lehnul tak, ze pomohl az traktor kola se tocila a auto lezelo na male hroude snehu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: to znám...ale rozcvička je to vždycky fajná
BTW: ta Vitara ještě do města...ale na dálniční přesun mi to přišlo vcelku divné.
BTW: ta Vitara ještě do města...ale na dálniční přesun mi to přišlo vcelku divné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bych vzal nějakou E90 s x-drivem