To víš, že ne. Resp. narazit můžeš na kohokoliv, takže možné je vše, ale právní oporu to nemá.vojtadub píše:mmira píše:..pri nejhorsim na bocnici belidlem napises M+S a jsi z obliga
Ted vazne. Takhle trapne se to da "vochcat" ?? To proste nemuzu ukecat, ze jsou to zimaky.
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
bud nejlevnejsipneuhk.cz (ty jsou dal - 10min) a nebo když se jede od letiště do města tak před prvnim semaforem po pravé straně, ale nevim jak tam jsou v sobotu, u těch prvních se dá zavolat a domluvit když tam nikdo neniPUJCPORSCHE.cz píše:Máte někdo tip, kde půjdou v sobotu během dne přezout pneu? Někde poblíž?
Během dne, jak jedny odpálíme...
díky
vavris: hádám, že během dneška
SSS - vdechne tě do života
covece, ja uz dostal mail a dokonce i zaplatilVavris píše:Jen taková technická - po jak dlouhé době se mi někdo ozve po vyplnění přihlášky? Nerad bych to prošvih kvůli nějakému netovému bugu.
Teď jsem odeslal formulátor, tak jsem zvědav
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arný a ty jedeš Alfou nebo kamnama?
Jinak já už taky vyplnil...
Jinak já už taky vyplnil...
Alfou, pokud nebude metr sněhu
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- PUJCPORSCHE.cz
- Adept autoškoly
Díky moc, to se bude hodit.Moucha píše:bud nejlevnejsipneuhk.cz (ty jsou dal - 10min) a nebo když se jede od letiště do města tak před prvnim semaforem po pravé straně, ale nevim jak tam jsou v sobotu, u těch prvních se dá zavolat a domluvit když tam nikdo neniPUJCPORSCHE.cz píše:Máte někdo tip, kde půjdou v sobotu během dne přezout pneu? Někde poblíž?
Během dne, jak jedny odpálíme...
díky
vavris: hádám, že během dneška
Takže taky přihlášeno.
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
Plníme Vaše sny!
Ja jedu alfou (sice zere dehet, ale co ) i kdyby bylo metr snehuArnie J píše:Alfou, pokud nebude metr sněhu
- PUJCPORSCHE.cz
- Adept autoškoly
Já se těším už jenom na tu cestu... bude to supr myslím...Takže ostravská větev
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
Plníme Vaše sny!
Vavris: abych pravdu řekl, tak zatím nevím, možná pojedu z Brna, je to 50:50. Ale nazpátek bych jel 100% s vámi...