Parkovani MP na zakazu zastaveni.
Moderátor: řidičBOB
Re: Parkovani MP na zakazu zastaveni.
řB: klid. Myslím, že si tady z nás dělá srandu a nemyslí to vážně (takový goes2). V opačném případě mám obavy, že takový ehm.. by se snad ani nedokázal narodit.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ex: já si právě myslím, že tenhle si srandu nedělá...to je Dg. od narození
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To samé tady, je to jen "vyhrazené parkoviště", protože "vyhrazené parkoviště pro invalidy" musí být označeno jinak !!! A tady tedy může kdokoliv na tři minuty zastavit a stát. Tohle prostě fotkou jako přestupek neprokážeš, musel bys mít asitak čtyřminutové video. Když už chceš na někoho bonzovat, že porušuje dopravní předpisy, tak se je nejdříve sám nauč, protože tohle je už fakt dvojnásobný trapas. Já jsem jen zvědav, s čím přijdeš příště.randomf píše:Dekuji za odpoved. Mam na tomhle miste vyfocene dve auta, jednu posadku jsem dokonce pozadal o sluzebni cisla. Za 25 minut jsem tu samou posadku potkal o dve ulice jinde
Vse samozrejme zaslano na stiznosti@mppraha.cz. Jaky byva postih?
§ 27/1o) zák. č. 361/2000 Sb.
... to neplatí, jde-li o zastavení a stání, které nepřekročí dobu tří minut a které neohrozí ani neomezí ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích, popřípadě neomezí řidiče vozidel, pro něž je parkoviště vyhrazeno, ...
Kód: Vybrat vše
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vyhrazené_parkoviště
V 10e Vyhrazené parkoviště. Ve značce lze vhodným nápisem vyznačit, pro koho je parkoviště vyhrazeno.
V 10f Vyhrazené parkoviště pro vozidlo přepravující osobu těžce postiženou nebo osobu těžce pohybově postiženou. Tato speciální značka byla zavedena od 31. ledna 2001. Je-li použita starší verze značky (shodná se značkou V 10e) nebo chybí-li odpovídající svislá dopravní značka, neplatí pro ni speciální právní důsledky této dopravní značky.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ultima má doma vyhrazené parkovací místo s označením 10f.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Doma parkuji na trávníku, tam se nic vyznačit nedá.
To zní fakt dobřeultima ratio píše:
Vždyť tam je dodatková tabulka "Mimo zásobování" ne? Takže jestli se strážníci vymluví na to, že si tam vezli botičku na jiné vozidlo, tak se jim nic nemůže stát.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
V tom případě nebude trvat dlouho, než ti felicie prohnijeultima ratio píše:Doma parkuji na trávníku, tam se nic vyznačit nedá.
Rychlost zabíjí!
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Už se stalo.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pravděpodobně nasazovali botičky, takže nic neporušují, ty botičky se na místo také musejí nějak dovézt, takže oni splňují podmínku dodatkové tabulky "mimo zásobování". Hned ta Fabia před nimi pravděpodobně stojí špatně těsně před přechodem pro chodce. Možná nasazovali botičku i na ní.Deli píše:To zní fakt dobřeultima ratio píše:
Vždyť tam je dodatková tabulka "Mimo zásobování" ne? Takže jestli se strážníci vymluví na to, že si tam vezli botičku na jiné vozidlo, tak se jim nic nemůže stát.
Jsem ale také zvědav, jak ten odbor stížností tohodle stěžovatele vyfakuje. Doufám, že to tu pak zveřejní, že se nebude stydět za svoji vlastní blbost. Na vyrozumění mají tuším 30 dnů, ne?
Protože parkuješ na trávě.ultima ratio píše:Už se stalo.
Rychlost zabíjí!