BMW 3 F30

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Arnie J
Mistr volantu

Re: BMW 3 F30

Příspěvek od Arnie J »

ježííš to auto je fakt boží, čím víc na něj koukám, tím víc jsem se zamiloval ... teď jen doufat, že bude i dobře jezdit

(myslím tím podvozek ... udušené Euro 5 motory jsou bohužel nevyhnutelné)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Desogn se mi líbí čím dál víc :) M paket v modré super. Holt modrá je dobrá, ale raději jen na autech :D A ta 328i pojede, o tom žádná. Jen škoda, že to není R6 :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Lepsi pohled na M paket:

http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -premiery/

To auto muze vypadat jak chce, ale bez atmosfericke R6 je pro me zcela nezajimave. Je cas zjistit, jestli by se nedala rozumne prestavit 335i na 330i ;))
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

V celkový mizérii to asi zapadne, ale hmotnosti dle DIN 1430kg u 328i a 1420kg u 320d mi vzhledem k rozměrům přijdou až neuvěřitelně nízký.

PJ: Že by tě nouze donutila přemýšled o úpravách? :-? :D
RWD
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak ovšem s M-paketem je to úplně jiné auto. Moc hezké...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

pjanda: Asi nám nezbude nic jiného, než pro zábavu pořídit starší zachovalá auta s R6 atmosférou a pro běžný život se smířit s oturbenými motory. Anebo přemýšlet o přestavbách :) S různými "novinkami" jsem se musel smířit už i jinde. Například slušné horské kolo se dá pořídit už jen s kotoučovými brzdami velmi náročnými na údržbu a seřizování. Takřka každému to píská, drhne, přibržďuje, prostě hrůza. Navíc lidem cíleným marketingem vymyli hlavy, že si myslí co nemají či po nich netouží :D Ale ti, co jim stačily normální lehké dobře fungující takřka bezúdržbové V-brzdy, nemají na výběr. Je to z jiné obkasti, ale ilustruje to dnešní dobu. Zrovna teď jdu seřizovat :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Me se teda modra nikdy moc nelibila, a tady to zustane stejny. M-paket lepsi, ale treba zadni M-spoiler je nejakej divnej, Vypada nejak nedodelane a lacine stejne jak ta modra barva. Sry jerry :) . Nemuzu ric, ze by se mi uplne nelibila, to ne, neco na ni preci jen je dost pekne. A to nam asi musi stacit, ze :) .
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

jerry: Neumim rozdelit svuj automobilovy zivot na dva. Tech prilezitosti, kdy si mohu jet nekam sjet "jen tak", je strasne malo, chci aby auto auto pro bezne jezdeni bylo podle mych predstav. N20 ma tak tragicky projev, ze vyssi spotreba pri narocnem vyuziti je nakonec to posledni co Vam na nem bude vadit. To same je 1,6 turbo v 1er. Ty motory jsou tak neskutecne tupe i v nejsportovnejsim rezimum, ze to az nechapu, i dvousetkovony 2,0 TFSI se chova lepe. Leccos zmakne uprava, ale zase... Je to polotovar, ze ktereho poradnou bastu nikdy nenavarite.

335i bude nakonec spasa, aspon to neni ctyrvalec. Nicmene uz to take neni ani takove jake to bylo - s jednom turbem se N54 chova o pozunani hure, s dvema se to dalo jeste solidne upravit na prijemny projev pri vykonu kolem 360 PS. To je ted zase o neco horsi.

Slabost pro nejake auto proste nemuze zacinat u designu, na ten to nejezdi.

d: A Ty vidis nejakou jinou cestu? :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Dnes jsem si precetl ve starsim vydani casopisu test M3 e92. Co me zaujalo, takova typicka zalezitost dnesni doby: novy motor V8 ma udajne nizsi spotrebu. :D . nez R6 z M3e46. Leda prd, a uz v testu si na spotrebu trochu postezovali.
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Hele, no ted uz jsem si ji zvolil, tak ted budu mit cestu a smer alespon chvili jasne danou ;)
Jo ajeste me napadla jedna vec. Hlavne necist marketingove a informacni materialy, a jit si to vyzkouset a nerflektovat na natlaky dnesni doby. Ale to sem asi moc nepatri a hlavne to teda neni vubec jednoduche :)
a myslim, ze funguji i docela veci typu.Dobry den, prisel jsem se kouknout na novou F30. Jo, to uz tam nemontujete atmo R6? Tak nashledanou
Odpovědět