BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak to je otázka preferencí Někdo vymění radši převodovku za motor apod.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
pavproch: Já vím, že Freude am Fahren je u 3er oproti koncernu lepší, ale kolik lidí na trhu to ví a kolik lidí si to umí užít? Čili výše uvedeným jsem pouze zdůvodňoval úbytek kupců 3er, co zmiňoval Pavel Janda. Prostě při porovnání situace před 10 lety se pro většinu populace prakticky srovnala 3er, A4 a passat. Cenově ale ne, takže volba pro přesuny z bodu A do bodu B je pak jasná. Nemyslím si tedy, že všichni co si nekoupili 3er, šli do jiného BMW, ba právě naopak. Navíc se většinová populace bojí zadohrabu neb dobrých řidičů ubývá, 50% současných řidičů s ním nikdy nejelo
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jj, rozumíme si...
ref zadohrab: zlatej žigul coby moje první auto... (a pozor, to byla rovnou top motorizace - patnáctistovka VAZ2103 )
ref zadohrab: zlatej žigul coby moje první auto... (a pozor, to byla rovnou top motorizace - patnáctistovka VAZ2103 )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
i v našich klimatických podmínkách jsou situace, kdy si i sebelepší řidič v zadohrabu ani neškrtne Není jich mnoho, ale zažívám je každým rokem několik...jak jsou pak rádi za mé 4x4 a pořádné lanojerry píše:Navíc se většinová populace bojí zadohrabu neb dobrých řidičů ubývá, 50% současných řidičů s ním nikdy nejelo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak přesně s 2103 jsem taky začínal Na tehdejší dobu dělo Je vidět, že už něco pamatujempavproch píše:jj, rozumíme si...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jj, dyž sem měl poslení narozky, tak drahá 3/4 ňa dojala: "a pamatuj, že už ti táhne na pade"....
No a jsme u toho Proto třeba i já plánuju "zadohrab" (Z4Ci) jako víkendovku a na celoroční provoz včetně pravidelných víkendů v Bavorském lese mi bohatě stačí "předohrab"(0II RS).řidičBOB píše:i v našich klimatických podmínkách jsou situace, kdy si i sebelepší řidič v zadohrabu ani neškrtne Není jich mnoho, ale zažívám je každým rokem několik...jak jsou pak rádi za mé 4x4 a pořádné lanojerry píše:Navíc se většinová populace bojí zadohrabu neb dobrých řidičů ubývá, 50% současných řidičů s ním nikdy nejelo
chlopi, jak tu nedávno byl odkaz na tu "podělanou" reklamu na BWM, už to opravili nebo to ešče někde visí? (mám zapnutej ads-filter, takže nevidím nikdy nic....)
Jj, opravili, přepsali to na ČEZ