stačí za mírné bakšišné najmout na tuto operaci vhodného "bílého koně", který vše potřebné učiní za tebeDeli píše:Mam taky jeden dotaz, jak mam anonymě poslat jednu zásilku? Krom pošty, když si vymyslim adresu odesílatele mě nic nenapadlo a ČP já fakt nerad Nejde o nic nelegálního nebo tak, jen s tím nechci být (zatím) spojený
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Niko nadžanel ko kerdža
Když jsem řešil něco podobného, tak jsem pouze napsal jinou adresu odesilatele a balík poslal z jiného města
2.9T RWD
Hmm, sem myslel, že vymyslíme něco mazanějšího Tak holt Lojza Levejhák půjde na poštu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
hehe to je slušný, dík
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Koukam, že správnost čárek už se u firemních hesel nenosí. A cena taky super, to už bych radši poprosil toho Lojzu Levejháka.
TSs
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ve Vostravě dojdeš na porubskou počtu, vyplníš tam toho Lojzu, nějakou tamější adresu, třeba mateřské školky, a odešleš. Tamější pobočka opravdu stojí za návštěvu. Já od té doby vozím balíky k odeslání domů a odesílám z Ježků.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ne. Ta je jaká?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""