Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
mně v alfě vypnout nejde, ale ono skoro vůbec nezasahuje, takže pohoda
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Jak je to s pojistenim tady na tomhle okruhu ? Prave premyslim, nad tim, kdyz uz budou povinne zimni pneumatiky, tak kdyby nastal jakykoliv pruser a ja byl na letnich, tak me pojistovna asi rovnou vykaze, ze nemam narok ? Jak to je ?
dotaz stran pojištění na CzechRingu bych směřoval výhradně k tvé pojišťovně. Obecně se však obávám, že vzhledem k tomu, že tam lze provozovat i stroje určené nikoliv pro provoz na pozemních komunikacích bude tahle záležitost nejspíš ve výluce
Niko nadžanel ko kerdža
vojta: myslim, ze tam pojisteni platit nebude. studoval jsem pojistne podminky Uniqy a z nich je to jasne. na druhou stranu, jak bude pojistovna vedet, ze to bylo nekde na okruhu? a co se gum tyce, silne pochybuju, ze budou splneny klimaticke podminky tak, aby clovek musel ty zimni mit. pri nejhorsim na bocnici belidlem napises M+S a jsi z obliga
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
..ehm. By mě zajímalo, který digitálně myslící člověk tuhle <> vymyslel...mmira píše:pri nejhorsim na bocnici belidlem napises M+S a jsi z obliga
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
věřím, že stačila obálkaExFun píše:..ehm. By mě zajímalo, který digitálně myslící člověk tuhle <> vymyslel...mmira píše:pri nejhorsim na bocnici belidlem napises M+S a jsi z obliga
mmira píše:..pri nejhorsim na bocnici belidlem napises M+S a jsi z obliga
Ted vazne. Takhle trapne se to da "vochcat" ?? To proste nemuzu ukecat, ze jsou to zimaky.
me by hlavne zajimalo kde mate napsano ze od 1.11. jsou povinny zimni gumy? lidi nebudte kreteni
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
nejsme, chceme být jako ty
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- PUJCPORSCHE.cz
- Adept autoškoly
Máte někdo tip, kde půjdou v sobotu během dne přezout pneu? Někde poblíž?
Během dne, jak jedny odpálíme...
díky
Během dne, jak jedny odpálíme...
díky
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
Plníme Vaše sny!