Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Goggy: v čem ostatním je konkrétně horší? Prosil bych konkrétní příklady srovnání, kdy navodíš stejné podmínky pro řazení...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
myslíte, že na phaetona mužou být jakékoliv disky, když to váží skoro jako lokomotiva? nebo mám pořídít origo a nevymýšlet?
Pravda vyděsí
BOB:
Konkrétně - předjíždím, DSG jde ze 6 na 5, na 4, připraví 5, přišlápnu plyn, dlouhá prodleva než se připraví 3.
BMW - předjíždím, automat řadí rovnou 6-4 (resp. třeba 7-5...), což ve finále trvá podobnou dobu jako u DSG 6-5-4. Přišlápnu plyn, a z 4-3 přeřadí rychleji (protože se dopředu špatně nepřipravil).
Jinak mi ty převodovky připadají +- stejné, ta u BMW řadí pokaždé stejně rychle a má podstatně plynulejší rozjezdy, DSG zase řadí rychleji při plynulé akceleraci.
Konkrétně - předjíždím, DSG jde ze 6 na 5, na 4, připraví 5, přišlápnu plyn, dlouhá prodleva než se připraví 3.
BMW - předjíždím, automat řadí rovnou 6-4 (resp. třeba 7-5...), což ve finále trvá podobnou dobu jako u DSG 6-5-4. Přišlápnu plyn, a z 4-3 přeřadí rychleji (protože se dopředu špatně nepřipravil).
Jinak mi ty převodovky připadají +- stejné, ta u BMW řadí pokaždé stejně rychle a má podstatně plynulejší rozjezdy, DSG zase řadí rychleji při plynulé akceleraci.
dej tam plecháče....Brus píše:myslíte, že na phaetona mužou být jakékoliv disky, když to váží skoro jako lokomotiva? nebo mám pořídít origo a nevymýšlet?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
OK, tak až uvidíš phaetona na plecháčích tak budeš vědět čí to jepavproch píše:dej tam plecháče....Brus píše:myslíte, že na phaetona mužou být jakékoliv disky, když to váží skoro jako lokomotiva? nebo mám pořídít origo a nevymýšlet?
Pravda vyděsí
a fčíl vážně: nedělal bych z toho drama, ale třeba takové alesio bych tam asi nedal, zato třeba Alutecu nebo OZ bych se asi nebál...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
koupils? se pochlubBrus píše:OK, tak až uvidíš phaetona na plecháčích tak budeš vědět čí to je
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Goggy: čím míň dáváš DSG najevo, co se bude dít dál, tím víc je to řazení pomalejší... Mě se ještě popravdě nestalo, že by mi to zařadilo něco jiného než jsem chtěl nebo že by to trvalo déle než bych si přál...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
brus: Dávej fotku A je to benzín?
Jinak kola bych řešil podle ceny VW kol, jestli za to chtěj nějaký nekřesťanský prachy, tak bych se kouknul po nějakých neorigo, u OZ určitě nevybereš špatně
Jinak kola bych řešil podle ceny VW kol, jestli za to chtěj nějaký nekřesťanský prachy, tak bych se kouknul po nějakých neorigo, u OZ určitě nevybereš špatně
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!