Lyžárna
Re: Lyžárna
Tak už máte naplánovanou nějakou zimní dovču? Já se už nemůžu dočkat 28. 1. 2012..to jedu na Fillzmos a v březnu asi ještě jednou, ale nemůžu si vzpomenout na to středisko.
2.016V 99kW
já už mám zaplacený 4 týdny (ne v kuse a ne na jednom místě) a jednám o pátým....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nemá... je to úchyl... ujíždí (doslova) na tom bílém studeném...
skialpo je řešení - pravda na začátku je investice vyšší než do běžných sjezdových cajků, ale pak už tě vleky nic nestojí.... akorát sa přitem krapet víc zpotíš, no....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
tak tak tiez by som najradsej celu zimu nezliezol zo svahu:)
U mna sa snad podari vianoce ako kazdy rok stravit v Silliane a okoli + nejaky ten (kazdy) vikend na slovensku vo Vratnej alebo Skalke pri Turceku
U mna sa snad podari vianoce ako kazdy rok stravit v Silliane a okoli + nejaky ten (kazdy) vikend na slovensku vo Vratnej alebo Skalke pri Turceku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
já plánuju týden na kralickým sněžníku hned jak nasněží, potom týden mezi vánočkama a pilvestrem pod pradědem, potem lednový týden v Les2Alpes, v únoru týden na Malé Fatře a koncem březence (snad) výjezd do Vysokých Tater... plus (každý) víkend )a někyd i v pracovní dny večer) tady u nás v beskydech.... u mně špatná zima = asitak 60dní na lyžích, dobrá= aji 90....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Kde na Malej Fatre ak smiem vediet? Kde bude 316ixT?pavproch píše:v únoru týden na Malé Fatře
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...