zkusenosti s nakupem ojeteho CNG vozu
-
- Spolujezdec
Re: znate nekdo
goes: zas na druhou stranu jsme mu tam stejně vlezli, tak bude mít radost, že mu stoupnul traffic...
Jen jsem nepochopil z těch stránek, o co jde. Jestli to je jen nějaký informační webiki nebo má nějakou benzínku nebo co...
Už by to tu chtělo smazat
Jen jsem nepochopil z těch stránek, o co jde. Jestli to je jen nějaký informační webiki nebo má nějakou benzínku nebo co...
Už by to tu chtělo smazat
tak třeba pan Hanzlík trpí amnézií a jediný co mu utkvělo v paměti je ten web ....... a kdybys třeba nemohl trefit Jirko domů, tak si na lísteček napiš: Pod Javorem 161, Dobříň
Niko nadžanel ko kerdža
kdyby radeji udelal to, ze napise "panove rozjel sem novy web co se zabyva CNG a zarovne mame druhou firmu, co to i montuje a pokud k nam pridete a reknete heslo "autoforum" mate 5% slevu" tak to tu muze klidne byt, pokecame a jdem dal..
goes píše:kdyby radeji udelal to, ze napise "panove rozjel sem novy web co se zabyva CNG a zarovne mame druhou firmu, co to i montuje a pokud k nam pridete a reknete heslo "autoforum" mate 5% slevu" tak to tu muze klidne byt, pokecame a jdem dal..
-
- Spolujezdec
Nevim z ceho soudite, nikde zadne montaze nevidim.
Chci si koupit VW touran a na tomto webu meli nejvice udaju, tak sem se chtel zeptat jestli nekdo nema zkusenosti, popr. zkusenosti s nakupem cng vozidla.
Shoda jmen je legracni
kazdopadne dekuji za rady
Chci si koupit VW touran a na tomto webu meli nejvice udaju, tak sem se chtel zeptat jestli nekdo nema zkusenosti, popr. zkusenosti s nakupem cng vozidla.
Shoda jmen je legracni
kazdopadne dekuji za rady
Re: znate nekdo www.cngexpert.cz
Ty vole, chlap skoro starej jak můj tatys a takový kraviny tady dělá...
-
- Spolujezdec
Re: zkusenosti s nakupem ojeteho CNG vozu
Berte to prosím jako varování - Acer.t
Re: zkusenosti s nakupem ojeteho CNG vozu
Myslím, že by jsme tu šarádu měli utnout smažu všechny příspěvky, kde jsou zmiňované adresy a jména. Omlouvám se všem co zedituji příspěvky. Acer.T
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.