BMW M5 F10
Re: BMW M5 F10
no právě já bych si raděj zadrandil s tím, že se mi nemůže nic stát... takhle je učení občas bolestivé... a všehovšudy jsem za svou kariéru rozkšíroval 2 vozítka a třetí bych si rád odpustil... Jak ovšem řekl klasik, hranici pozná jen ten, kdo ji překročí
Slow and serious
Nova M5 v testu Autocaru. Uz prvni vety me odradily od dalsiho sledovani, ale kdyby nekdo mel zajem...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
uáááá, ten začátek je fakt peklo....
Navíc jak sem uviděl Sutcliffa, tak jsem to vypnul, protože u mě skončil tím, když vymýšlel to auto pro radost, tak tam dal 3.0TDI a DSG, kvůli emisím a spotřebe A to je fakt moc
Navíc jak sem uviděl Sutcliffa, tak jsem to vypnul, protože u mě skončil tím, když vymýšlel to auto pro radost, tak tam dal 3.0TDI a DSG, kvůli emisím a spotřebe A to je fakt moc
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Cosi o upadku britske redakce AC by nam mohl povedet exsefredaktor te ceske (mne uz tedy povedel ), ale nejak se mu do fora nechce. Asi ho budu muset prinutit
Ja jsem s novou M5 zatim nejel, tak se nevyjadruji, ale nedovedu si predstavit, ze by to pri te hmotnosti, pouzitem motoru a prevodovce byl nejaky zazrak, jakkoli spatne auto to patrne nebude.
Ja jsem s novou M5 zatim nejel, tak se nevyjadruji, ale nedovedu si predstavit, ze by to pri te hmotnosti, pouzitem motoru a prevodovce byl nejaky zazrak, jakkoli spatne auto to patrne nebude.
Skanz3n
Skanz3n
Přinuťte, ať se taky něco dozvíme
Já už od té doby si Autocar kupuju jen občas, opravdu nemam takové věci zapotřetí
Já už od té doby si Autocar kupuju jen občas, opravdu nemam takové věci zapotřetí
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Neni to nic prevratneho, navic jen upoutavka, ale at tu mame sbirku kompletni - nova M5 se pokala se Stigem, tedy s jeho nejnovejsi verzi
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez sa pripajam a prosim o info Po 9tich rokoch som prestal kupovat AC, prave kvoli upadku UK redakcii a odchudu MM...pjanda píše:Cosi o upadku britske redakce AC by nam mohl povedet exsefredaktor te ceske (mne uz tedy povedel ), ale nejak se mu do fora nechce. Asi ho budu muset prinutit
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Uz ani Chris Harris nie je co byval..., iked stale je to to lepsie co sa da najst...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Radost při každém tankování. Nebo radost z každého kilometru kdy nemusel tankovatDeli píše:uáááá, ten začátek je fakt peklo....
když vymýšlel to auto pro radost, tak tam dal 3.0TDI a DSG, kvůli emisím a spotřebe
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek