VZKAZY
Re: VZKAZY
Power: nejlepší na tom je, že mi ofiko nikdo neřekl, že bych neměl pít nebo jíst tučný jídla atd tak já ted nevim
SSS - vdechne tě do života
ja mel jednou naky spatny jaterni testy po nakym leku ale jenom mi doktorka rekla at omezim chlast tak sem se dal jenom na pivo a nepil sem tvrdejMoucha píše:nejlepší je že po dnešních testech to neni stravou a alkoholem, ale nějakej bacil se mi do nich dal. Tak jsem si to nepředstavoval
no nerekl ale asi bys nemelMoucha píše:Power: nejlepší na tom je, že mi ofiko nikdo neřekl, že bych neměl pít nebo jíst tučný jídla atd tak já ted nevim
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň zhubneš. Beztak sis to tak přál... 8-)Moucha píše:Power: nejlepší na tom je, že mi ofiko nikdo neřekl, že bych neměl pít nebo jíst tučný jídla atd tak já ted nevim
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
já jim dal záhul okolo silvestra ten měsíc, to byl pořád nějakej vánoční večírek, tejden na chatě, pak narozky atd.. ale omezim to at můžu v létě skákat po horách v klidu
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Ono tě pár pivek denně nezabije, ale nesmí se to přehánět. Teda aspoň u mě to tak funguje.powerball píše:doufam ze me tohle nikdy nepotka, kdyby nemohl chlastat to by bylo spatny
Moucha: EBV?
TSI
nevim co je EBV on se mě doktor na konci zeptal jestli jsem mu rozumněl, já to odkejval, ale doted nevim co mi řikal. Virus kterej začníal na Ef... dál si nevzpomenu, ale výsledky přesný ještě nemam. Jen mi řekl, že s tim lidi končej v nemocnici a že já to musel přechodit
-
- Spolujezdec
- Kontaktovat uživatele:
garaz sa sem stahuje
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
takže EBV, tedy EB viróza, známá též jako mononukleóza?Moucha píše:nevim co je EBV on se mě doktor na konci zeptal jestli jsem mu rozumněl, já to odkejval, ale doted nevim co mi řikal. Virus kterej začníal na Ef... dál si nevzpomenu, ale výsledky přesný ještě nemam. Jen mi řekl, že s tim lidi končej v nemocnici a že já to musel přechodit
TSI
jo to je ono jen to ještě nemam potvrzený zatim to je domněnka doktoja
Naposledy upravil(a) Moucha dne stř 16 úno 17:18, celkem upraveno 1 x.