BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Arnie J
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Arnie J »

tak já myslím, že u štamgasta jako seš ty si dá záležet :)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

drugster píše:
Deli píše:A co tam máš za rozuměry? 215+245?
To bych tam chtel mit :) . Vetsinou 225/40/18 a 255/35/18 ovsem i s temi je cim dal tim vetsi potiz
Aha, to jsem ti právě chtěl doporučit, jako alternativu, která smad půjde líp sehnat. Tak teda nic a šoupu nohama :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Bond007 píše:snazivej servis je super... ale daval jsem ted auto na vymenu oleje a zaroven mu konci zaruka... pokud je sucho a vic nez 10 stupnu auto nejede, takze jednoznacne chyba nejakyho senzoru nebo nastaveni... v servise po celodennim zkoumani zjistili ze diagnostika zadnou chybu neukazuje, vystavili mi fakturu na skoro 20 tisic (menili teda i olej a bzdovku) a rekli at prijedu az se rozsviti kontrolka motoru... a to to byval tak dobrej servis
A co se tam v ACR stalo? Vyházeli ty lidi co tam dřív byli? Nebo nechápu, že ten servis může jít tak do kelu... Ty i pjanda jste si ten servis docela pochvalovali :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

lide stejni... jen zkokoteli :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Ad ACR - myslim, ze dojizdeji na masovost stejne jako cele BMW. Maji mene casu a tedy i vule resit nestanardni problemy, cimz i ztraceji zkusenosti potrebne reseni obodbnych nedostatku v budoucnu. Porad se ale chovaji slusne a nerekl bych, ze lidi, se kterymi se odtud stykami, "zkokoteli" :)

Jinak venku jsou fotky interieru F30. A jeste jedna fotka predku :)

http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ch-partii/
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pjanda píše:Ad ACR - myslim, ze dojizdeji na masovost stejne jako cele BMW. Maji mene casu a tedy i vule resit nestanardni problemy, cimz i ztraceji zkusenosti potrebne reseni obodbnych nedostatku v budoucnu. Porad se ale chovaji slusne a nerekl bych, ze lidi, se kterymi se odtud stykami, "zkokoteli" :)

Jinak venku jsou fotky interieru F30. A jeste jedna fotka predku :)

http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ch-partii/
no Frantisek me tou diagnostikou opravdu prekvapil ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

eeeehhhmmmmm :ymblushing:

sem se nějak zapoměl, že sem už na zimních a vletěl sem do vlásenky jak v létě..... kura, že to ale umí jet dveřma napřed.... :D

uffffff, nic se nestalo, nikde nikdo, cesta aji krajnice široká.... ale krve by se ve mně nedořezal.... teprve fčíl (zpětně) si člověk uvědomí, jak moc vysoky měly ty Bridgestony Potenza laťku přilnavosti (halt, měkká, rychle se sjíždějící směs, no...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

já jel smykem včera i dnes, a to jsem furt na letních ... holt už to občas drží o něco méně
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ja pred dvema tydny prorazil zadni a byl jsem nucen obout dve nove dunlop Sport minn....opet jsem se presvedcil ze mit na kazde naprave jine pryze (navic jedny totalne sjete a druhe nove) stoji za hovno... ma to tendenci pretacet se i ve 200 na dalnici... kdyz zapomenu vypnout stabilizaci, vetsinou se to zacne snazit rovnat v tu nejnevhodnejsi chvili.... clovek treba preleti horizont v pohodovych 150, hned za nim ostra leva, zadni naprava poodskoci do sympaticke pretacivosti, zacnete to rovnat mirnym kontra, do toho se vlozi stabilizace a misto efektne projete zatacky vas ceka zakousnuti vnejsiho pravyho kola do asfaltu, litani od kraje ke kraji a posmech spolujezdce...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak v úterý deme měnit gufera... dostanu pučit 118d v manuálu, tak poreferuju (akorát nevím, esli to bude nová nebo stará 1er)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět