To bych tam chtel mit . Vetsinou 225/40/18 a 255/35/18 ovsem i s temi je cim dal tim vetsi potizDeli píše:A co tam máš za rozuměry? 215+245?
BMW Divize
Re: BMW Divize
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
to jsou přitom ty nejběžnější rozměry (v rámci segmentu, nesrovnávám s 205/55 R16 apod. )
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
ještě update: zvláštní shoda náhod.... fčíl sem kuknul do svýho análu a zistil, že pandice měla v roce 2007 taky měněný gufero na rozvodovce, při stavu tachometru 16.547km.... no a brambor měl na tachu, dyž sem to zistil, že valí wolej rovných 16.667kmpavproch píše: tak sme byli vservisu... očumli, dolili volej a jezdíme dál než jim budou doručeny dvě gufera - na výstup z převodovky a vstup do rozvodovky... že prý až to rozeberou uvidí, které či obě... takže příští týden pudem do servisu znova...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nejakej gymnasta? nebo to bylo za pomoci nastroje?pavproch píše:ještě update: zvláštní shoda náhod.... fčíl sem kuknul do svýho análu a zistil, že pandice měla v roce 2007 taky měněný gufero na rozvodovce, při stavu tachometru 16.547km.... no a brambor měl na tachu, dyž sem to zistil, že valí wolej rovných 16.667kmpavproch píše: tak sme byli vservisu... očumli, dolili volej a jezdíme dál než jim budou doručeny dvě gufera - na výstup z převodovky a vstup do rozvodovky... že prý až to rozeberou uvidí, které či obě... takže příští týden pudem do servisu znova...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
snazivej servis je super... ale daval jsem ted auto na vymenu oleje a zaroven mu konci zaruka... pokud je sucho a vic nez 10 stupnu auto nejede, takze jednoznacne chyba nejakyho senzoru nebo nastaveni... v servise po celodennim zkoumani zjistili ze diagnostika zadnou chybu neukazuje, vystavili mi fakturu na skoro 20 tisic (menili teda i olej a bzdovku) a rekli at prijedu az se rozsviti kontrolka motoru... a to to byval tak dobrej servis
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond: byl to jistý servis v Černovicích?
aha tak to jo ... mě totiž jednou podobně vypekl i Morisák, ale ta částka byla naštěstí o řád nižší, tak jsem to vzal v klidu