![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
To zní přinejmenším zajímavě. Do toho jdu. Jen z letmého pohledu se mi to tam zdá tak nějak malý, ale třeba to je jen zdání ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
no vida, vitej zde ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
kdyztak se Ti naprdnu obcas do auta, ale spis se budu pokouset fotit![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
kdyztak se Ti naprdnu obcas do auta, ale spis se budu pokouset fotit
Na FB je k tomu událost?
Na FB je vsechno ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Neni to tam jako udalost, ale jenom odkaz sem na forum..
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Neni to tam jako udalost, ale jenom odkaz sem na forum..
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Přijel bych na Suzuki, ale na té není nic k opravování. Můžeme ale dát závody.Pickuper píše:...já bych dorazil pouze v případě, že tam přijede někdo na čínským minibiku, abych měl celej den co opravovat..... jako jen jezdit, to mě neba
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
A vůbec. Jak se tam tváří na milovníky jedné stopy?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
vojta: No to vím, ale tam se vavris nemohl přihlásit... ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
musis omezit ten koksbeaumont píše:Nic dramatického, "jen" nosní přepážka, ale i na to se počítá se dvěma týdny klidu a prac. neschopnosti, takže to na sraz asi "nedám".pjanda píše:Tyden po operaci? Nechci se ptat ceho, ale to byste se mel dat dohromady, s touto motivaciZrovna s Vami jsem pocital...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Právě naopak, měl jsem se víc snažit a nebylo by co operovatBond007 píše:musis omezit ten koksbeaumont píše:Nic dramatického, "jen" nosní přepážka, ale i na to se počítá se dvěma týdny klidu a prac. neschopnosti, takže to na sraz asi "nedám".pjanda píše:Tyden po operaci? Nechci se ptat ceho, ale to byste se mel dat dohromady, s touto motivaciZrovna s Vami jsem pocital...
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
tak, ještě to můžeš dohonit..beaumont píše:Právě naopak, měl jsem se víc snažit a nebylo by co operovatBond007 píše:musis omezit ten koksbeaumont píše: Nic dramatického, "jen" nosní přepážka, ale i na to se počítá se dvěma týdny klidu a prac. neschopnosti, takže to na sraz asi "nedám".
pjanda: Bude kdyztak moznost predvedeni techniky meziplynu, kdyztak par rad apod. ?