BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Náhodou, mně se ten koncept, že v autě mám akorát bezpečnostní vořech ke kolům, až s prázdnou gumou dojedu do pneuservisu velmi líbí.... :x

Někde sem čet, že jeden defekt v průměru připadá na 50kkm a u mně to vychází skoro na chlup přesně tak.... takže vzhledem k mýmu ročnímu proběhu si zapíchám asitak 3x za dva roky .... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Hmmm a kvůli tomu 1km dalších 49999km jezdit v tvrdém, uskákaném autě /:) Já tě prostě porád nechápu :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Ono je ted taky prooblem s pneu ze. V dobe kdy jsem kupoval letni, byly k dostani v podstate ve spravnych rozmerech jen RFT pneu.Takze moznost byla bud RFT, nebo nejaky jiny rozmer nez tam ma spravne byt. Je to smutny pribeh. Loni byly v pohode k sehnani i spravne rozmery non RFT. letos je to proste orisek. Timni mam objednane 2 mesice a zitra se dozvim, jestli vubec dorazi. Bordel X(
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

A co tam máš za rozuměry? 215+245?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Kdoví, co by teď dal starej vasco za RFT :-) Stojí na benzínce v Čadci, bez rezervy, bez nářadí, díra jak doprdele, lepící sada tím jen protekla :-D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

BMW assistance nezklamala. Že prý zdarma dojedou a vymění to, jen pokud máme rezervu. Když ne, tak musíme mít RFT a dojet si to... :-)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Kdyby měl dojezdovku, tak je v klidu :)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

To jo, a kam bys ji prosím v té E92 dal? Stejně tak tam není hever ani klíč...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

To bych nějak vymyslel :)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

vasco píše:To jo, a kam bys ji prosím v té E92 dal? Stejně tak tam není hever ani klíč...
Ve 130i jsem vozil plnohodnotne kolo + naradi upevnene v kufru, problem to nebyl. V E92 by to jiste tez nebyl problem.

Ale vzhledem k tomu, ze mi nikdy nebyla k nicemu, jsem ji nikdy pozdeji v dalsich odrunflatovanych BMW nevozil, ted uz nevozim ani lepici sadu. Ono staci neubrat a ta pneumatika nesplaskne uz odstredivou silou ;))

Zbyla auta, ktera pouzivam, zadnou rezervu stejne nemaji uz z vyroby, maji jen lepici sadu. Jednou jsem mel mensi defekt na M3, to se dalo dojet s dofukovanim po pumpach a problem nebyl. Kdyby se stalo cokoli horsiho, lepici sada je stejne k nicemu, ale je tu odtahovka...

Zadne riziko nestoji za to trapit se 100 % zbyleho casu s RFT. Zadne. Vsak o kolik je riziko neopravitelneho defektu vetsi nez treba poskozeny podvozek nebo znicene kolo od nejake diry na silnici? Myslim, ze minimalne. Tak proc nad jednim delat sceny, ze musim mit RFT a druhe prehlizet s tim, ze kdyztak zavolam odtah?

Neopravitelne poskozena pneumaika je proste nehoda jako tisic jinych, muze se to stat s podobnou pravdepodobnosti jako prorazeny chladic, vana motoru nebo karter prevodovky od kamene. Vozime kvuli tomu s sebou prezervativ na chladic, diamantovou vanu nebo karter s ostrelovacem sutru?

To, co RFT a prinaseji a co odnaseji rozhodne neni v rovnovaze...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Odpovědět